reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
dziewczynki!!!!!! jutro miałam dostać miesiączkę.... zrobiłam test... jezu II KRECHY :-D:-D:-D:-D:-D:-D test robiony w pracy... druga krecha słaba ale nie przewidziało mi się :-D:-D:-D:-D:-D

trzęsę się normalnie cała.... ledwo piszę :DDDDDDDDD

AGENTKO JEDNA !!!! TY TO NORMALNIE JESTEŚ SZALONA :-)\
GRATULACJE !!!!!!!

Nie wiem która z was pisała o pracy, studiach....
Jęśli o mnie chodzi to uważam, że praca rozdraznia kobiete, stresy, terminy, nerwy, zła atmosfera, wpływają bardzo, bardzo na organizm i moim zdaniem są jedną z przyczyn, które utrudniaja zajście w ciążę.

Sama chetnie oderwałabym sie od niej na kilka miesiecy - odpoczeła......:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:

Ale tak sobie myślę, ze jak zajdę w ciąże, urodzę maleństwo,to ide na wychowawczy, przynajmniej dopóki maleństwo nie skończy roku, moze nawet dłużej.
Z reszta jak sobie pomyslę, ze będę musiała pracowac do 65 roku zycia ........:dry:

Także cieszcze sie, że możecie spokojnie czas spędzać w domku bez niepotrzebnych napieć, a pracującym zeczę WYTRWAŁOŚCI

A ja nie wyobrażam sobie nie pracować. Kocham swoją pracę (jestem kadrową), ale kiedyś jak pracowałam w restauracji i telemarketingu to nienawidziłam tej roboty !!!

Także to chyba zależy co się robi i czy się lubi to co się robi :-)

Co do dziecka to boję się, że gdybym poszła na wychowawczy to nie poradzimy sobie z pensją męża 4000 zł na rękę (kredyt mieszkaniowy 1600 zł, czynsz, kasa wydawana na dziecko w wysokosci...wolę sobie tego nie wyobrażac ile, jedzenie,benzyna itd itd)

Wiem, niektórzy zarabiają jeszcze mniej, ale przy kredycie 1600 zł , 4000 zł z pensji tylko jednej osoby to naprawdę niewiele.....

Z drugiej strony nie chcę zostawić dziecka z nianią ani babcią. Jeśli niania to 3/4 mojej wypłaty pójdzie na nianię, babcia czyli teściowa nie wiem czy zrezygnuje z pracy żeby siedzieć z naszym dzieckiem. Moja mama na pewno nie zrezygnuje z pracy :-)

Fajnie posiedzieć z dzieckiem dla jego dobra,dla więzi, ale zawsze coś kosztem czegoś.
Dla przyszłego pracodawcy kobieta po wychowawczym to zawsze problem, bo miała przerwę w pracy zawodowej itd.

Kobity to mają wiecznie przechlapane w życiu. :-)

Ostatnia edycja:
kobieca intuicja jednak jest nie zawodna!!!! tylko pozazdroscic,betka bedzie tylko formalnoscia! skoro tak czujesz i tescik pokazal dwie krechy przed spodziewana miesiaczka to na pewno jest to..! na same walentynki taka niespodzaianka od losu..kiedy powiesz M w walentynki czy juz nie wytrzymasz..? ja na pewno oznajmilabym swojemu w walentynkowy wieczor...
niecierpimy walentynek :D
już wie.... nie wierzy mi zabiera mnie z pracy na betkę:-D

Mam durnego faceta....:rofl2: mówi że testy się mylą:-D i nie wierzy mi że tylko w drugą stronę... tzn nie pokazują ciąży a ona jest :-D

wkleję Wam wieczorkiem zdjęcie:-D bo na razie jak na szpilkach w pracy siedzę:-D

normalnie najcudowniejsze uczucie pod słońcem zobaczyć dwie kreseczki...

a słabe bo wcześnie zrobione:-D czy ja oszalałam???? skądś się ta druga kreseczka pojawiłą:-D

Siema :-)

Ale jaja, kolejna fasolka !!!!!!!!!!

Catedra - GRATULUJE :-D:-D:-D:-D Ty farciaro ;-)

Nie bylo mnie w weekend , wiec zabieram sie za czytanie.

Buzka

Mam durnego faceta....:rofl2: mówi że testy się mylą:-D i nie wierzy mi że tylko w drugą stronę... tzn nie pokazują ciąży a ona jest :-D

wkleję Wam wieczorkiem zdjęcie:-D bo na razie jak na szpilkach w pracy siedzę:-D

normalnie najcudowniejsze uczucie pod słońcem zobaczyć dwie kreseczki...

a słabe bo wcześnie zrobione:-D czy ja oszalałam???? skądś się ta druga kreseczka pojawiłą:-D

:-):-):-) Nie oszalalas
:-):-):-) Za to teraz Ciebie bedziemy molestowac - jak czesto? w jakich pozycjach? ;-);-);-)

hmmm...
wyliczyłam kalkulatorkami w necie kiedy mam owulację... podając jedynie pi razy oko długość cykli i datę ostatniej @...
kiedy nam się chciało ale pilnowałam aby nam się chciało co dwa dni w okresie owulacyjnym:tak:.... ja zazwyczaj lubię od tyłu i ogólnie jak facet jest na górze... jak on szedł do łazienki to ja pupę w górę... bo normalnie śmiałby się ze mnie :-D hehehehehe
zadzwoniłam do ginka :-D powiedział, że się nie mylą w tą stronę testy:-D

Ostatnia edycja:
reklama
CATEDRA no raczej sie nie myla w ta strone hehe!
zafasolkowalas na 100! a jak dlugo sie staraliscie?

Do góry