imagination
Mama Tomka - maj 2009 :)
Dzięki dziewczynki :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczynki!!!!!! jutro miałam dostać miesiączkę.... zrobiłam test... jezu II KRECHYtest robiony w pracy... druga krecha słaba ale nie przewidziało mi się
trzęsę się normalnie cała.... ledwo piszęDDDDDDDD
Nie wiem która z was pisała o pracy, studiach....
Jęśli o mnie chodzi to uważam, że praca rozdraznia kobiete, stresy, terminy, nerwy, zła atmosfera, wpływają bardzo, bardzo na organizm i moim zdaniem są jedną z przyczyn, które utrudniaja zajście w ciążę.
Sama chetnie oderwałabym sie od niej na kilka miesiecy - odpoczeła......
Ale tak sobie myślę, ze jak zajdę w ciąże, urodzę maleństwo,to ide na wychowawczy, przynajmniej dopóki maleństwo nie skończy roku, moze nawet dłużej.
Z reszta jak sobie pomyslę, ze będę musiała pracowac do 65 roku zycia ........
Także cieszcze sie, że możecie spokojnie czas spędzać w domku bez niepotrzebnych napieć, a pracującym zeczę WYTRWAŁOŚCI
niecierpimy walentynekkobieca intuicja jednak jest nie zawodna!!!! tylko pozazdroscic,betka bedzie tylko formalnoscia! skoro tak czujesz i tescik pokazal dwie krechy przed spodziewana miesiaczka to na pewno jest to..! na same walentynki taka niespodzaianka od losu..kiedy powiesz M w walentynki czy juz nie wytrzymasz..? ja na pewno oznajmilabym swojemu w walentynkowy wieczor...
Zrób betke i napisz co wyszło:-) a ja trzymam kciuki:-)niecierpimy walentynek
już wie.... nie wierzy mi zabiera mnie z pracy na betkę![]()
Mam durnego faceta....mówi że testy się mylą
i nie wierzy mi że tylko w drugą stronę... tzn nie pokazują ciąży a ona jest
wkleję Wam wieczorkiem zdjęciebo na razie jak na szpilkach w pracy siedzę
normalnie najcudowniejsze uczucie pod słońcem zobaczyć dwie kreseczki...
a słabe bo wcześnie zrobioneczy ja oszalałam???? skądś się ta druga kreseczka pojawiłą
![]()