Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
trzymaj mocno!trzymam kciuki kochana!!! za I I czerwone kreseczki!!:-)

niunia27 a może poszukaj dokładnie i znajdziesz jamnika.Takie pieski są super.Zawsze jak jadę autem i je widzę to śmieję się na całego.Jeżeli na coś się zdecydujesz to daj znac...;-)![]()
No dokłądnie mam tak samo. Musiałoby się stać coś mega absorbującego żeby moja świadomość przestawiła się na "nie czekanie" na dziecko...Witajcie Dziewczynki:-)
Piszecie żeby się przestawić i przestać fiksować na dzidziusia ale nie wiem czy to tak do końca się udaje. Ja teraz też myślę, że odpuściłam. Myślę skończę spokojnie podyplomówkę, wszystko zaliczę, skończę inne szkolenia, odkuję się z kasą i wtedy.... ale czy tak naprawdę myślę.... świadomie staram się tak myśleć, ale jest jeszcze podświadomość, która się nie wyłączyła:-(
ania witaj!!!
Ja jutro już test zrobię rano..![]()
No właśnie Kinga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I cio?!?!?!?!?!?!?:-):-):-)Kinga85 i cioooo........;-)
ja pewnie znowu auta nie odpale........ masakra jest z tym mrozem! na samą mysl z domu sie wyjsc nie chce!!Siemacie Laski w ten zajebiaszczo zimny poniedziałek))
Masakra, d* mi do siedzenia w aucie przymarzła.:-):-)..
No właśnie Kinga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I cio?!?!?!?!?!?!?:-):-):-)

;-)