lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Tak też podejrzewałam, ale troszkę mnie to zdziwiło, bo nigdy tak nie było - a do tego ból momentami jest naprawdę silny. No ale teraz jestem spokojniejsza!!!
i cale szczescie. grunt to spokoj hehehe
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak też podejrzewałam, ale troszkę mnie to zdziwiło, bo nigdy tak nie było - a do tego ból momentami jest naprawdę silny. No ale teraz jestem spokojniejsza!!!
i cale szczescie. grunt to spokoj hehehe
...hmmm a powiedz mi jakie miałaś objawy i kiedy udało Ci się go wykryc?agnieszka.kk - nie ma za co przepraszać, to żadna tajemnica, 5 miesięcy temu urósł sobie u mnie na macicy - najprawdopodobniej polip, wszystko było w miarę ok. - miałam sie starać, a jeżeli nie wyjdzie to w maju 2010r. miał być usunięty, ale w zeszłym cyklu powiększył sie trzykrotnie i lekarz stwierdził, że nie bardzo powinniśmy czekać i postara sie mnie wepchnąć gdzieś po za kolejką, jak ktoś wypadnie. A zabieg to histeroskopia. Dlatego zaraz po miesiączce, czyli w piątek mam dzwonić, a on sie postara znaleść dla mnie miejsce.
Teraz muszę sie go pozbyć, jak dobrze pójdzie to za miesiąc, będę miała robioną drożność i za 3 miesiące, przy dobrym wietrze powrócę do walki o cud.
tego Ci życzę z calego serca.
:-)