Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Od 3 miesięcy staramy się z mężem o dziecko... za pierwszym razem wpadłam w jakiś dziwny obłęd kiedy przyszedł okres płakałam jak opętana i postanowiłam sobie odpuścić ( nie przejmować się tak tym wszystkim) Cykle miałam regularnie ... 31 dni. Powinnam dostać okres 2 marca... i nic. Zrobiłam test , raczej z nastawieniem że to nie ciąża i wyszedł negatywny. Postanowiłam poczekać jeszcze tydzień i w razie gdyby sytuacja sie nie zmieniła powtórzyć test. Od 2 tygodni częstotliwość moich wizyt w ubikacji zwiększyła się o 200 % mam straszne parcie na pęcherz... w dodatku już ok godziny 18 zamykają mi się oczy i przez całe popołudnia ziewam jak opętana. W dniu kiedy spodziewałam się okresu i w 2 następne dni odczuwałam silne bóle jak przy miesiączce ale krwawienie nie wystąpiło... jeszcze troche pobolewa mnie brzuch spodem ale już nie jest tak dokuczliwy... nie wiem co o tym wszystkim myśleć... jutro już 8 marca, a ja nadal nie mam okresu. Bardzo chciałabym żeby to była ciąża ale testy wychodzą negatywne... NIE MAM ZIELONEGO POJĘCIA O CO CHODZI. POMÓŻCIE!
ja poczulam ze jestem w ciazy wlasnie po tym ze czulam jakby niedlugo mial sie zaczac okres a jednak go nie bylo. sprawdz czy bola Cie piersi ( moj sposob- sprobuj polezec plasko na brzuchu, jesli nie da rady to mozliwe ze to ciaza) po drugie przypomnij sobie czy jakies 7-10 dni po owulacji nie mialas bialaych plamek na majteczkach.![]()
Idz zrobic badanie z krwi beta HCG. Ono nie pozostawia zadnych watpliwosci! Powodzenia!!!
Jestem za! test z moczu moze nie wychodzic na samym poczatkutakże trzymam kciuki
![]()