Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
cześć pamietam Cię i gratuluję synkaCześć dziewczyny, daaawno tu nie zaglądałam...
Chciałam się pochwalić, że jesteśmy już po USG połówkowym i wszystko wskazuje na to, że dzidziuś jest zdrowy, ma wszystko na właściwym miejscu i jest chłopcem :-)
Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie, które jeszcze czekają...
JeeeeCześć dziewczyny, daaawno tu nie zaglądałam...
Chciałam się pochwalić, że jesteśmy już po USG połówkowym i wszystko wskazuje na to, że dzidziuś jest zdrowy, ma wszystko na właściwym miejscu i jest chłopcem :-)
Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie, które jeszcze czekają...
Fleur, leki przeciwbólowe nie powinny mieć wpływu na owulację, natomiast organizm może byc osłabiony trochę. Niestety na starania tak wiele rzeczy ma wpływ że ciężko jednoznacznie powiedzieć. Cóż, życzę powodzeniaCzesc dziewczyny mam nadzieje ,ze mi pomożecieotóz staramy sie z M o dzidziusia i w tym miesiacu musze przyjmowac silne leki przeciwbolowe tzn nie było jeszcze przytulania
dni płodne mam za trzy dni do tego czasu mam nadzieje ,ze przejdzie moja dolegliwosc ale czy nie bedzie to miało jakiegos skutku na starania ?
Zaciśnięte mocno!!!!!!!!! WIerzę że się uda i będę się modliła o to LolitkoOpal
no punkcja bedzie w czwartek, transfer w sobote. trzymaj kciuki![]()

Ale z pomocą nowego lekarza to pójdzie lepiej
Mocno w to wierzę i zaciskam kciuki :-)