reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
także catedra i kunguś trzeba dzieci dobrze wychowac, żeby biznes dobrze szedł!!!:-D:-D:-D:-D pamiętajcie dziewczynki....

maggie_f...głowa do góry..takiej treści post znalazłam na jednym forum:

U mnie wykryto macice dwurożną tuż przed zajściem w ciążę, a raczej było to tylko podejrzenie. Ponieważ by stwierdzić taką macice lekarze muszą zdiagnozować to podczas operacji. U mnie potwierdzili dopiero przy cesarce. Całą ciążę musiałam przesiedzieć w domciu. Bardzo mi przeszkadzała myśl, że mogę poronić, więc byłam ostrożna. Musiałam co tydzień na początku ciąży, a później co dwa lub trzy tygodnie chodzić do ginekologa. Byłam pod bardzo dobrą opieką. Już na samym początku zostałam poinformowana iż urodzę wcześniej i przez cesarkę. Pod koniec ciąży mały miał już mało miejsca, ponieważ macica się już tak nie rozszerzała jak zdrowe macice:)wiec musiałam iść do szpitala i czekać na odpowiedni moment. Tym momentem okazały się złe przepływy do synka i nie było odwrotu-cesarka. I choć synek urodził się wcześniej i był malutki( niecałe 2 kg) dziś jest zdrowym, roześmianym i pełnym energii chłopcem. Dziś wiem, że nie trzeba się bać macicy rogatej tylko trochę uważać na siebie podczas ciąży i być optymistką, przecież ta macica nie musi być taka zła:)

shenkoka, dzięki - u mnie to raczej nie ma co potwierdzać, dwurożna jak nic. Sama się zdiwiłam bo lekarz zaczął mi wszystko na monitorze pokazywać i zanim jeszcze powiedzial dwurożna to sama spytałam co tam za 'okularki' są na tej macicy. Więc skoro ja to widzialam to on musi być pewien tego co mówi. :-(

Kochana tylko bez nerwow :tak: bedzie wszystko dobrze, zobaczysz :tak::-D

Ojjj kochana nie klam :-p Bo ja tu jeszcze jestem ze staraczek 2008 bez dzidziusia....

Ja kochana przeprowadzke mam na karku i troszke zalatana jestem,mialam nie miec internetu przez tydzien, M chcial juz przenies go na nowe mieszkanie ( jestesmy jeszcze na starym ) ale ublagalam go zeby mi tutaj jeszcze zostawil :tak: a tak ogolnie to czekam na wredna @ ktora pewnie sie pojawi za ok 4 dni po duphastonie :dry:
Ja tez jeszcze ze staraczek 2008 zostałąm :tak:

będziecie ciociami :D 5 tydzień:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

CATEDRA mowilam Ci,ze ta betka to tylko formalnowc!
a nie dostrzeglas zadnych zman w swoim wygladzie?!

Chyba zmienię nazwę bo M podpatrzał. Zaczął cofać i znalazł.
A to skunks. Mówi, że tu jakieś herezje babskie odprawia się:crazy:

babskie herezje hehehehehehhehehehehheh ale sie usmialam..!

czesc dziewczyny ;-)

Marzenixx co u Ciebie???
jestem kochana, jestem....
nie zaglądam do was bo nie chce sie za bardzo nakrecac, postanowilam dac sobie spokuj... a pozatym mialam koncowe egzaminy i mialam troszke nauki, ale naszczescie wszytskie mam do przodu:-D
kingus kochanie moje ty wiesz ze ja sciskam kciuki az do czerwonosci zebyc ty zobaczyla pieknie bijące zdrowe serduszko!!!:-D:-D:-D
catedra gratulacje ogromniaste!!!!!
buterfly27 ja tez zostalam ze staraczek 2008:tak::sorry2:

ja dziewczyny zaczelam od dzis nowy cykl staranek , bardziej na luzie , mam nadzieje ze sie uda bo dzis znowu sie dowiedzilam ze kolezanka kolejna w ciąży... wiec same widzicie ze dzialac trzeba....

buziaki kochane dla wszystkich :******

czesc dziewczyny ;-)

jestem kochana, jestem....
nie zaglądam do was bo nie chce sie za bardzo nakrecac, postanowilam dac sobie spokuj... a pozatym mialam koncowe egzaminy i mialam troszke nauki, ale naszczescie wszytskie mam do przodu:-D
kingus kochanie moje ty wiesz ze ja sciskam kciuki az do czerwonosci zebyc ty zobaczyla pieknie bijące zdrowe serduszko!!!:-D:-D:-D
catedra gratulacje ogromniaste!!!!!
buterfly27 ja tez zostalam ze staraczek 2008:tak::sorry2:

ja dziewczyny zaczelam od dzis nowy cykl staranek , bardziej na luzie , mam nadzieje ze sie uda bo dzis znowu sie dowiedzilam ze kolezanka kolejna w ciąży... wiec same widzicie ze dzialac trzeba....

buziaki kochane dla wszystkich :******
u mnie też kochana same nowiny o ciąży :-D gdzie sie nie obejrze :-):-)

reklama
marzenixx mnie tez kochanie nie bylo kilka dni, dzis zajrzalam i tak się złożylo ze tez postanowilam dac spokoj.Raczej ze wszystkim...jak zajdę to wam napiszę, choc nie widze dla siebie w najblizszym czasie szans...:-( mamy teraz trochę spraw na glowie i jeszcze jakies tam zawirowania itp....u mnie tez wszystkie w ciąży, niedlugo moja siostra rodzi dziecko i kilka kolezanek.
Mojego męża teraz nie ma...zresztą ostatnio dosyc często...muszę trochę spraw pozalatwiac, doprowadzic do konca...BUZIACZKI DLA CIEBIE:-)

ja juz zmykam....

Do góry