Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Widzę, że nie możecie mi pomóc. No nic mówi się trudno poczekam do następnego tygodnia i już wszystko będę wiedziała. Ale do tego czasu chyba oszaleje :-(
Ola to teraz przez kilka dni działaj... A w tym cyklu tez będziesz brała Luteine? może poczekaj az objawy płodności minął i dopiero weź...
Powiedział, że będę musiała wiele starań włożyć poniewż mam coś z macica nie tak ale mam się nie martwić bo będę mogła mieć dzieci. Nigdy w życiu takich plamień nie miałam :-(
Eve84 - co do strachu przed autem. Powiem ci szczerze auto trzeba kilka razy przerysować, zaliczyć kilka stłuczek, żeby na zawsze odszedł strach. Jeździć i jeździć i jeszcze raz jeździć!!!!!
Nie mam zielonego pojecia, nigdy nie miałam takich upławów. A bierzesz jakieś leki??
sciskam cie mocno;-)

Świeta prawda!;-) U mnie tez mój mąż tylko mnie pociesza i mówi że bedzie dobrze moja matka stwierdziła że oszałałam bo idzie kryzys i nie wiadomo co bedziea ja to daleko gdzies mam nie czuję zadnego kryzysu, kryzys to mnie dopada od 8 mc co miesiąc jak przychodzi @
Jesteście jak mój M on też myśli pozytywnie a ja się tak boję.
Staram się zająć myśli czymś innym.
Witam Was kochane :-) niedawno wróciłam z Piły i zajrzałam do Was :-) wstałam dziś o 3.30 i myslalam juz ze nigdzie nie pojade...tak mi bylo nie dobrze :-( wymiotowac mi sie chcialo masakra :--
-(
hej dziewczyny
kingus kochana nie przejmuj sie , bedzie dobrze , zobaczyszsciskam cie mocno;-)
pozdrawiam wszystkie staraczki , nie pisze ale pamietam o was caly czas
mam pytanko takie malutkie
przed owulacja czy podczas, to po ktorej stronie pobolewają jajniki?? z lewej czy zprawej strony?
buźkaquote]
wiesz co,ja to mam tak,ze przewaznie boli mnie lewy jejnik,ale nie koniecznie czasami bola mnie oby dwa,zdarza sie tez ze czuje tylko prawy....wiem,wiem nie pomoglam hehe,ale tak walnie jest u mnie,nie ma regoly.....
hahahahaha sorki,ale fajnie to sformulowalas i smiac mi sie zachcialo z tym kryzysem....
KINGUS bo tak naprawde to nic wiecej nie pozostalo,tylo i wylacznie pozytywne myslenie,ze bedzie dobrze!
to normalne,ze boisz sie co bedzie,ale nie ozwol by strach byl silniejszy,zwalcz go!wiem,ze myslisz-latwo Wam sie mowi..-ale na prawde nic wiecej nie pozostalo tylko byc dobrej mysli!
czyzby....?!ciiiiiiiiiiiiiiiii nie bede zapeszac!:-)
Nie wiem malenka naprawde, ale chcialabym...wiecie co niedawno przez okolo 10 min plakalam i plakalam sama nie moglam sie uspokoichej dziewczyny
przed owulacja czy podczas, to po ktorej stronie pobolewają jajniki?? z lewej czy zprawej strony?
buźkaquote]
wiesz co,ja to mam tak,ze przewaznie boli mnie lewy jejnik,ale nie koniecznie czasami bola mnie oby dwa,zdarza sie tez ze czuje tylko prawy....wiem,wiem nie pomoglam hehe,ale tak walnie jest u mnie,nie ma regoly.....![]()
Mnie boli przeważnie po prawejhej dziewczyny
buźka
lilu, bablyss :***
kiedys pytałam lekarza bo tak strasznie mnie bolało powiedzial ze jeden jajnik wiećej pracuje i dlatego bardziej boli ale chyba nie ma regóły