kinguś
Nie poddam się
Witajcie.
Miłej niedzieli życzę :-):-)
Miłej niedzieli życzę :-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj kochanieja również się witam niedzielnie;-) i pomimo iż niestety musze do pracy na 15-sta leciec to humorek mam świetny po wczorajszych walentynkach:-)
buziaki :****
hej hej maleńka;-) nic sie nie stresuj ,w czwartek jak zobaczysz mocne serducho to zobaczysz jaki bedzieszz miala super humorek:-)Witaj kochanie
Bardzo się cieszę, że masz taki dobry humorek
Ja do pracy jutro idę trochę mi się nie chce ale czas szybciej przeleci do czwartkowego usg ;-)
MĘŻATKO KOCHANA :-):-):-)
W dniu Twych urodzin,
w dniu Twego święta
pewna osoba o Tobie pamięta,
pamięta o Tobie i śle życzenia
by się spełniły wszystkie Twe marzenia,
niech Ci życie słodko płynie
w każdej chwili i godzinie,
aby wszystko się spełniło,
o czym marzysz Twoje było,
byś pogodne miała dni
z głębi serca życzę Ci!
i oczywiście życzę Ci kochanie fasoleczki![]()
ojej to mezatka dzis ma urodzinki??? dołączam sie do zyczen!!!! i dla ciebie Julitko równiez bo widze po suwaczku ze rowniez dzis masz swoje swieto!! buziakow moc! :********
DZIĘKUJĘ MOJE KOCHANEJulitko i Mężatko w dniu Waszego święta życzę Wam spełnienia tego największego marzenia :-):-):-):-):-)
![]()