reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Ja kochane tez juz zmykam :tak::tak::tak: słodkich snów do juterka moje wariatki kochane :-):-):-)
a bym zapomniala jeszcze musze isc po czosnek i powiesić w pokoju hehe tak mi radzila czarownica :tak::tak::tak: buziaczki skarby :-p:-p:-p

reklama
Witam Wszystkie Kobitki.

W sumie to jestem częściej na forum staraczki w 2009 r. ale niestety musze przyznać, że tamto forum coś powoli umiera...w przeciwieństwie do tego co się tutaj dzieje:) momentami nie mogę nadążyć z czytaniem...
Mam zatem do Was pytanko: wyczytałam na BB że wiesiołek można brać tylko do czasu owulacji - czy wiecie dlaczego??? ja osobiście mam problem z dokładnym określeniem kiedy ten "BIG" day jest u mnie dlatego za bardzo nie wiem co robić...brać?odstawiać?-pytanie tylko kiedy??

Nie wiem czy któraś z nas korzystała z zielonej apteczki. W określeniu "tego dnia" powinien ci lekarz pomóc a jak nie to dziewczyny sobie chwalą testy owulacyjne.

No kochane muszę spadać, mój przylazł z roboty.
Krzyczy coś pan i władca, jedzenie daj. Popierdzieliło mu się w dupie na maxa.
Do juterka, słodkich snów i dużo fasolek.

KAPRYCHA!!!!!!!!! odezwij sie!:angry:

Witam Wszystkie Kobitki.

W sumie to jestem częściej na forum staraczki w 2009 r. ale niestety musze przyznać, że tamto forum coś powoli umiera...w przeciwieństwie do tego co się tutaj dzieje:) momentami nie mogę nadążyć z czytaniem...
Mam zatem do Was pytanko: wyczytałam na BB że wiesiołek można brać tylko do czasu owulacji - czy wiecie dlaczego??? ja osobiście mam problem z dokładnym określeniem kiedy ten "BIG" day jest u mnie dlatego za bardzo nie wiem co robić...brać?odstawiać?-pytanie tylko kiedy??
witaj z tego co ja sie orientuje to dletego ze wiesiolek moze powodowac skurcze macicy i utrudniac zagniezdzanie sie zarodka itp. a poza tym po co brac wiesiolek po owu??? przeciez on jest potrzebny tylko do owu zeby sluz poprawiec a potem to juz pal licho :-p a zeby sprawdzic kiedy masz owu to mozesz i testy owu uzywać i przede wszystkim badac sluz! w okresie plodnym jest on przejzysty i rozciagliwy itp wystarczy ze ma jedna ceche sluzu plodnego to juz jest to okres plodny! poczytaj NIEZBEDNIK STARACZKI !!!!

Julitko a u ciebie jak????

Eva jak sobie radzisz z tym, ze staranka trzeba odłozyć?
Bo ja ostatnio łapie same dołki z tego powodu, oczywiście wymyslam sobie zajęcia zeby odsunąć te mysli od siebie ale i tak kiepsko....:nerd:

Eva jak sobie radzisz z tym, ze staranka trzeba odłozyć?
Bo ja ostatnio łapie same dołki z tego powodu, oczywiście wymyslam sobie zajęcia zeby odsunąć te mysli od siebie ale i tak kiepsko....:nerd:
mi idzie to baaardzo ciezko! w piatek jak tak mąz tylko przebaknal cos na ten temat a ja zalalam sie lzami! :dry: ja juz czekam na staranka od 3 lat i powiem ci ze moja psychika jest jak szfajcarski ser! :-( ciesze sie tylko z tego ze on nareszcie dorosl do tego faktu i tez juz bardzo chce ale on sie uparl na ta obrone moja a ja nie mam jeszcze daty nawet i jestem w takim paskudnym zawieszeniu! :-( bo nie wiem w zasadzie kiedy to bedzie!

hej dziewczyny!!jeszce raz dziekuje wszystkim za pocieszenie i dobre rady...ale musze sie Wam pochwalic ze maz ze mna zaczal wczoraj wspolpracowac i bylo bardzo milo;-)wg suwaczka juz po owulce wiec nie wiem czy cos z tego wyjdzie zobaczymy..nadzieje jednak mam:-)obym sie nie rozczarowala bo to przykre uczucie;-(buziaki kochane:-)

reklama
KAPRYCHA!!!!!!!!! odezwij sie!:angry:

witaj z tego co ja sie orientuje to dletego ze wiesiolek moze powodowac skurcze macicy i utrudniac zagniezdzanie sie zarodka itp. a poza tym po co brac wiesiolek po owu??? przeciez on jest potrzebny tylko do owu zeby sluz poprawiec a potem to juz pal licho :-p a zeby sprawdzic kiedy masz owu to mozesz i testy owu uzywać i przede wszystkim badac sluz! w okresie plodnym jest on przejzysty i rozciagliwy itp wystarczy ze ma jedna ceche sluzu plodnego to juz jest to okres plodny! poczytaj NIEZBEDNIK STARACZKI !!!!

Julitko a u ciebie jak????
Kochana narazie nic nie ma :-):-):-) ale wiesz malenka dzien jest długi :-:)-( i wszystko się moze zdarzyć :-:)-:)-(
hej dziewczyny!!jeszce raz dziekuje wszystkim za pocieszenie i dobre rady...ale musze sie Wam pochwalic ze maz ze mna zaczal wczoraj wspolpracowac i bylo bardzo milo;-)wg suwaczka juz po owulce wiec nie wiem czy cos z tego wyjdzie zobaczymy..nadzieje jednak mam:-)obym sie nie rozczarowala bo to przykre uczucie;-(buziaki kochane:-)
Świetnie kochana że mężuś zaczął współpracować :tak::tak::tak: trzymam kciuki :tak:
KAPRYCHA SŁOŃCE GDZIE JESTEŚ

Do góry