Julitka
Nadzieja umiera ostatnia
Dziewczynki mam do Was pytanko :-) jak to jest z szyjką i śluzem?? bo ja mam taki biały i gęsty i nie wiem czy to przed @ czy jak ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
równie z tym terminem - tak od 28 października do 1 listopadaa totaka smutna data.
Mąż się ucieszył ale myslałam ze bardziej sie ucieszy.... ale cóż...mysle ze jak brzuch urosnie to do faceta jakos bardziej dociera ze to ciąza. ;-)
Ja chlopaczka chciałabym OLAFKA (chociaz mą z tak średnio) a dziewczynka NADIA - ale nie przejdzie...więc może OLIWKA albo EMILIA ale takie oklepane trochę.
Dziewczynki mam do Was pytanko :-) jak to jest z szyjką i śluzem?? bo ja mam taki biały i gęsty i nie wiem czy to przed @ czy jak ??
no no ładne imionka a u mnie jak będzie chłopiec to Sebastian a jak dziewczynka to Amelia chodź mój chce Patrycję ale jestem bliska przekonania go do Amelusi:-) mam jeszcze na to jakieś 7 miesięcy![]()
Dziekuję Ci kochana za odpowiedź :-)biały i gęsty może oznaczać też ciąże, ale to ciężko wyczuć ja nic takiego nie mam..
a szyjki nie potrafie juz ocenic, ale racze twarda nie jest..i otwarta też nie...a czy wysoko..też juz się pogubiłam. wiem ze w sobote była mega wysoko az sie zdziwlam ze jej dotknąć nie moge, ale za jakiś czas się obniżyła. Ale generalnie miękka taka
A to z tymi imionami jest różnie niedawno na topie była Oliwia i Julia wcześniej Wiktoria jak mnie chrzcili to Sylwia i tak w kółko trzeba brać które się podoba.też ładne - Seba i Amelka . Ami\elcia tez mi się podoba, ale tyle Amelek ostatnio. Ale z drugiej strony sama mampopularne imie i nie mam z tym problemu![]()
Dziekuję Ci kochana za odpowiedź :-)
katarzynak 1979- no gratulacje.. superkurcze rzeczywiscie ten luty obrodzil//
przypomnijscie dziewczynki ile to dziewczynek zaciazylo w lutym????![]()
Dokładnie każda kobieta inaczej przechodzi ciążę :-):-):-) mnie boli dalej brzuch ale najwazniejsze ze @ jeszcze nie mareasumując co kobieta to inne objawy lub ich brak:-)
fakt ze teraz mam MEGA bolące sutki. Ale to od dzisiaj.