reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
równie z tym terminem - tak od 28 października do 1 listopada:) a totaka smutna data.
Mąż się ucieszył ale myslałam ze bardziej sie ucieszy.... ale cóż...mysle ze jak brzuch urosnie to do faceta jakos bardziej dociera ze to ciąza. ;-)

Ja chlopaczka chciałabym OLAFKA (chociaz mą z tak średnio) a dziewczynka NADIA - ale nie przejdzie...więc może OLIWKA albo EMILIA ale takie oklepane trochę.

no no ładne imionka a u mnie jak będzie chłopiec to Sebastian a jak dziewczynka to Amelia chodź mój chce Patrycję ale jestem bliska przekonania go do Amelusi:-) mam jeszcze na to jakieś 7 miesięcy:-D

Dziewczynki mam do Was pytanko :-) jak to jest z szyjką i śluzem?? bo ja mam taki biały i gęsty i nie wiem czy to przed @ czy jak ??

biały i gęsty może oznaczać też ciąże, ale to ciężko wyczuć ja nic takiego nie mam..
a szyjki nie potrafie juz ocenic, ale racze twarda nie jest..i otwarta też nie...a czy wysoko..też juz się pogubiłam. wiem ze w sobote była mega wysoko az sie zdziwlam ze jej dotknąć nie moge, ale za jakiś czas się obniżyła. Ale generalnie miękka taka

no no ładne imionka a u mnie jak będzie chłopiec to Sebastian a jak dziewczynka to Amelia chodź mój chce Patrycję ale jestem bliska przekonania go do Amelusi:-) mam jeszcze na to jakieś 7 miesięcy:-D

też ładne - Seba i Amelka . Ami\elcia tez mi się podoba, ale tyle Amelek ostatnio. Ale z drugiej strony sama mampopularne imie i nie mam z tym problemu:):-p

biały i gęsty może oznaczać też ciąże, ale to ciężko wyczuć ja nic takiego nie mam..
a szyjki nie potrafie juz ocenic, ale racze twarda nie jest..i otwarta też nie...a czy wysoko..też juz się pogubiłam. wiem ze w sobote była mega wysoko az sie zdziwlam ze jej dotknąć nie moge, ale za jakiś czas się obniżyła. Ale generalnie miękka taka
Dziekuję Ci kochana za odpowiedź :-)

też ładne - Seba i Amelka . Ami\elcia tez mi się podoba, ale tyle Amelek ostatnio. Ale z drugiej strony sama mampopularne imie i nie mam z tym problemu:):-p
A to z tymi imionami jest różnie niedawno na topie była Oliwia i Julia wcześniej Wiktoria jak mnie chrzcili to Sylwia i tak w kółko trzeba brać które się podoba.

DOBRANOC DZIEWCZYNKI, KOLOROWYCH SNÓW I CIEPLUTKIEJ NOCKI;-)

katarzynak 1979- no gratulacje.. super:) kurcze rzeczywiscie ten luty obrodzil//

przypomnijscie dziewczynki ile to dziewczynek zaciazylo w lutym????:confused::-D

katarzynak 1979- no gratulacje.. super:) kurcze rzeczywiscie ten luty obrodzil//

przypomnijscie dziewczynki ile to dziewczynek zaciazylo w lutym????:confused::-D

dzięki tikanis!!!
a jak u Ciebie na początku z objawami? mialas takie lekkie skurcze jak na @..bo sie martwie
elizabeth, catedra, ja, LauraOna, KINGUS, a nie pamietam czy na początku lutego coś się działo bo mnie nie było:sorry2:

reklama
Do góry