reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
NO i jeszcze ja:-p:laugh2: no tak wystartowałam i na dodatek o mnie zapomniano tzn o nas:-D teraz już zmykam na serio. ale jutro będę bo męża nie mam bo jedzie do teściów no a ja niestety nie dam rady bo muszę załatwić sprawę na uczelni:confused::angry:

Ja jeszcze testu nie robiłam, jak nie dostane to w piatek z rana zrobię:-) bo najlepiej z samego rana ?? czy po terminie @ juz o kazdej porze wykarze??
bete mozna o kazdej porze

NO i jeszcze ja:-p:laugh2: no tak wystartowałam i na dodatek o mnie zapomniano tzn o nas:-D teraz już zmykam na serio. ale jutro będę bo męża nie mam bo jedzie do teściów no a ja niestety nie dam rady bo muszę załatwić sprawę na uczelni:confused::angry:

przepraszam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale ja tak nie wtemacie byłam, bo miałam dlugą przerwe i nie wiedziałam czy Ty w styczniu czy w lutym. Nie gniewaj się:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

bete mozna o kazdej porze

przepraszam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale ja tak nie wtemacie byłam, bo miałam dlugą przerwe i nie wiedziałam czy Ty w styczniu czy w lutym. Nie gniewaj się:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
wybaczam usprawiedliwienie masz w porządku, więc zaliczam:-D nie gniewam się jakbym mogła:-)
a co do objawów to mnie cholernie bolą cycuszki, no i mam takie ukłucie czy ciągnięcie w dole brzucha. Sama się boję czy wszystko jest oki ale na szczęście nie mam plamień, żeby tylko ich nie było.

reklama
Do góry