Kroptusia
Fanka BB :)
do Vancouver - to tak 16 godzin lub więcej. Łącznie z czasem na lotnisku podczas przesiadki.
Zobacze w ogole jak to będzie. Przeciez jeszcze nawet nie wiem czy to fasolka..Jak zobacze serce to uwierze.
A kiedy powinno sie isc do lekarza zeby juz bylo cos widac?
Kasia ja bylam w 5 tyg i 2 dniu chyba i bylo juz widac ale nie bylo serduszka nic wiec poza tym ze "jest ciaza" nic sie nie dowiedzialam, karty ciazy tez nie ... dopiero potem jak bylam w 8 bylo wsio widac, ale jak pojdziesz to choc zobaczysz czy jest, czy dobrze sie zadomowilo w swoim domeczku :-)
co do latania niby nie szkodzi ale ja np mam dylemat i raczej nie polecimy nigdzie ani zagranice na wczasy ani na wycieczke ew nad polskie morze bo chodzi o gina jakby cos zaczelo sie dziac to ciezko zagranca, lekarz daleko i z tego co pisza dziewczyny podejscie zajebiste....ale to moje zdanie bo u mnie ciagle cos ostatnio z tymi skurczami i jestem pod tel. z ginem, jakby co jade do niego, by zobaczyl, albo dal tabletki badz lezenie wskazane i nie chce ryzykowac :-)

progesteron osiąga szczyt dopiero 7-8 dni po owu i taki wynik dopiero powinno sie interpretowac!!!! nie martw sie! bedzie dobrze! moim zdaniem zabraklo kolejnego usg dla sprawdzenia czy pekl pecherzyk! nie wysuwaj zbyt pochopnych wnioskow!
Chce zeby dal mi skierowanie na usg, zebym nie musiala placic skoro mam abonament... Eh... Gdyby nie te wyniki to jeszcze mialabym przez ten tydzien nadzieje, ze moze, MOZE, sie udalo... Na kolejne usg juz teraz za pozno - tak mysle... Wszystkiego mi sie odechcialo