Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
chetnie bym tak zrobila ale ... mam dzisiej ang i jezeli teraz bym odwolala lekcje to musze zaplacic cala sume! a juz tak zrobilam tydz temu wiec i tak jestem w plecy 65 zl! wiec bede kwiczec z bolu a robic swoje! :-(Witajcie dziewczynki.
Evuniu zalecam powrót do domku i jeden dzien leżenia w ciepełku, wiem co czujesz bo ja praktycznie co 2 miesiące biore dzień urlopu z racji @
Katarzynko jak sie czujesz co u ciebie wszystko oki? :-):-):-)
wszystko w porządku. Dobrze sie czuję tylko spać mi się chce ciągle...za jakieś dwa - trzy tygodnie wybiorę się do lekarza.

witam babeczki..mam pytanko kiedy od teoretycznego zaplodnienia mozna test ciazowy zrobic aby winik byl wiarygodny bo ja nie wiem czy wytrzymam do czasu spodziewanej @!!

1. pecherzyk peka tzn nastepuje owu przy ok 20-25 mm (zalezy od kobiety)Jaką wielkośc ma pęcherzyk podczas owulacji ( tak orientacyjnie, jakiego rzędu jest to wielkość? ) ???
I jak to jest z tymi pęcherzykami? Jest jeden czy kilka?
Bo wiem, że mój jest w prawym jajniku (wynik monitoringu).
W jaki sposób powstają bliźniaki?
Moja koleżanka wczoraj była u gina i spodziewa się dwujajowych bliźniaków
Narazie są maciopkie bo to dopiero 7 tydzień :-)

1. pecherzyk peka tzn nastepuje owu przy ok 20-25 mm (zalezy od kobiety)
2. zazwyczaj jest uwalniania 1 komorka jajowa wiec powinien peknac 1 pecherzyk dojrzaly ale zdarza sie ze dojrzeja 2 albo i wiecej pecherzykow
3. bliźniaki powstaja w momencie gdy:
- dojrzeje wiecej niz 1 komorka i zostana zaplodnione wszystkie dojrzale - to jest wtedy ciąza bliźniacza dwujajowa
- gdy do 1 komorki dobiorą sie 2 pleminki mamy ciąze mnogą jednojajową
![]()