Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niewłaściwy rozwój pęcherzyków może być spowodowany albo niewłaściwym poziomem FSH albo złą odpowiedzią jajników na prawidłowy poziom FSH. Należy pamiętać, że pęcherzyki zaczynają rosnąć na 65-70 dni przed ostatecznym etapem dojrzewania.Czytalyscie ten artykul?

szok!!!!!olapolap, hanka i kaprycha trzymajcie ten wątek twarda ręką żebym miała gdzie wracac!!
Witam serdecznie moje kochane - na pewno tęskniłyście za mła !!!!!!
Ja bede mniej rozmowna w tej chwili, bo robie prace domowa i na 12 lece na zajecia ;-)no jasna sprawaWitam serdecznie moje kochane - na pewno tęskniłyście za mła !!!!!!

a poza tym to piątek wiec moge sie polenic
Ja się ostatnio złapałam, że dla mnie już kalendarz nie istnieje. Już nie ma 12 w piątek miesiąca np. lutego tylko jest nowy cykl i 3dc.
Ostatnio jak wypisywałam przelewy na rachunki, zapytałam mojego ile w marcu ma być czynsz za mieszkanie. A on na mnie jak na wariatkę: jak marzec przecież mamy luty.
Ja zakończyłam cykl i rozpoczęłam nowy czyli nowy miesiąc, według mojego kalendarza.

Kochana odczekam jeszcze pare dni i zadzwonie do lekarza i mu powiem :-)Julitko, moze powinnas uciekac do lekarza, co? opóźnia ci się okres, warto sprawdzić czy wszystko ok!
z fasolką w porządku, pisałam do niej priva 2 dni temu
U mnie kochana bez zmian @ nie ma a brzucg strasznie boli :-(Jak tam Julitka u Ciebie?
Kochana tak własnie zrobie jak bedzie sie utrzymywac to pojde do lekarza ;-)Dzień dobry!:-) Julitko-nie mam pojęcia co to może być za ból na dole i mówisz że tam coś czujesz myślę że jak to bedzie sie utrzymywac powinnas iść z tym do gin. Kaprycha-jak już bedziesz w kielcach to ja zapraszam do siebie:-)na małą czarną oczywiścieOd paru lat chodzę do Dr Raczka jest dyrektorem szpitala na kościuszki. Au mnie wczoraj była wielka bitwa słowna wieczorem z moim M i już myślałam że tylko ja chcę 2 dziecka ale przyznał sie że był zmęczony i rozdrażniony a ja go obudziłam i dlatego zareagował tak gwałtownie. Co do związków to u mnie skutkują szczere rozmowy i tylko tak możemy sie zrozumiec żadnych skrytych pragnień ani niedomówien i to właśnie cenię w naszym związku. choć wiadomo że ideałem żwiązku nie jesteśmy bo zdarzają nam sie kłotnie ale nie ma ideałow ,chyba że w naszej głowie
![]()
Oj boli kochana bardzo :-hej dziewczyny..ale snieg pada masakra..cale miasto sparalizowane hehe...
agalotta chyba nie masz watpliwosci ze jestes w ciazy co??
Julitko jak sie dzis czujesz?Brzusio dalej boli tak mocno??
A ja jak narazie zadnych objawow ciazy nie mam i w sumie chyba nie udalo mi sie zafasolkowac w tym mcu mam takie przecucie...
kiedy te cycki rosna jak sie okazuje ze ciaza jest??
hehe Ty to jesteś agentka :-) tak kochana coś tam wynalazłam i nie wiem sama co to ale poczekam jeszcze pare dni na @ i jak nie dostane to np w sobote zrobię test rano a jak bedzie negatywny a @ dalej nie bedzie to w poniedzialek uciekam na betkę :-)Wracać na pewno będzie gdzie tylko nie ma takiej możliwości, żebym utrzymała w ryzach te diablice.
Przeleciałam na szybko wasze posty bo jak zwykle 1000 stron naskrobałyście. Ja chyba ustalę jakiś limit dzienny czy coś.
Czosnek coś ty tam zaś wymacała w tym brzuchu????????????.
Kaprycha - mówcie jej master!!!!!!
Ja już mężusia wyszykowałam do roboty, cisza i spokój. W końcu mam czas dla siebie.
Witam serdecznie moje kochane - na pewno tęskniłyście za mła !!!!!!
Wiecie co dziewczynki poczytałam wasze rozmowy na temat facetów i chyba przeznam że mam szczęście. Nie wiem ale moze dlatego mam udany związek że jego początki były bardzo trudne, że musieliśmy walczyć nawzajem o siebie, mój M miał wtedy ogromne problemy osobiste które będą już z nim i mnie zaczęły dotyczyć. może dlatego umiemy się cieszyć z każdej szczęśliwej chwili i jesteśmy dla siebie najlepszymi przyjaciółmi, możemy porozmawiać właściewie o wszystkim również o seksie. Od początku jeśli chodzi o seks to mówiliśmy sobie czego oczekujemy, obydwoje lubimy seks ale wiadomo że nikt nie jest maszyną. Mamy i takie dni że nie kochamy się przez np. 10 dni i jest nam fajnie. Wiem że dla was te 10 dni to niewiele przy przerwach 4 miesięcznych. Dopasowaliśmy się seksualnie.
Motyle w brzuchy staramy się pielęgnować choć obydwoje szanujemy siebie i nasz związek to oczywiście też się kłucimy czasami robię mu aferę o pierdołę a czasami mamy również poważne kłutnie ale to chyba nie uniknione.