Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kotuś sama nie wiem co bym chciala zrobic hehe wiesz jakies swiece romantyczny nastrójMoże jakieś pyszne mięsko z zapiekanymi ziemniaczkami czy chcesz coś wykwintnego a'la francuskiego???

Kotuś sama nie wiem co bym chciala zrobic hehe wiesz jakies swiece romantyczny nastrój![]()
Już wymysliłam teraz mykam na zakupkiKotuś świece świecami. Chodzi o to, że facet jak zasiada do posiłku to chce zjeść, zjeść dobrze. I tu nie chodzi o ilość a jakość. Czyli przygotowując kolacyjkę gotujesz to co on lubi w finezyjny sposób, a nie to co ładnie wygląda albo jest wykwintne a chłop się męczy i głodny wstaje od stołu.
Czyli napisz co najbardziej lubi a my to przerobimy na elegancką kolację.

zrobię mu to co wiem że lubi czyli żeberka z niespodzianką są dobre i do tego pikantne :-):-):-) i ładnie wyglądają do tego :-):-):-)Dziewczeta czy Wy tez macie takiego lenia dzis. Musze zalatwic bardzo wazna sprawe dzis i jeszcze nie ubralam sie nawet latam w pizamie przeczytalam opisy wszystkich porodow z watku mamy lutowe 2009. Wypilam 2 kawy i chyba musze sie zbierac ale mi sie nie chce moze jeszcze jedna kawusia))))))
Coś czuje, że będzie dzisiaj małe pukanko.
o tym samym pomyslam! 
ja dzisiej prawie nic nie zrobila!!!! len jak sie patrzy!Dziewczeta czy Wy tez macie takiego lenia dzis. Musze zalatwic bardzo wazna sprawe dzis i jeszcze nie ubralam sie nawet latam w pizamie przeczytalam opisy wszystkich porodow z watku mamy lutowe 2009. Wypilam 2 kawy i chyba musze sie zbierac ale mi sie nie chce moze jeszcze jedna kawusia))))))
a porody ja przeczytalam juz wczoraj 

:-)