reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Olcik nacisnełam cos i wszystko sie skasowało, więc pisze jeszcze raz. Ja tez jestem tutaj nowa ale juz sie zadomowilam:) Wszystkiego najlepszego a moze bedzie jakis malutki fasolkowy prezent z okazji urodzin???:):) czego Ci z całego serca zyczę!! Widze, ze testujemy w podobnym czasie.

reklama
Olcik

Witaj na forum. Przygarniemy Cie do siebie:)
Wszytskiego najlepszego w dniu urodzin - fasolki jak najszybciej...

Ja bym wypila troche...Nie popadajmy w paranoje, ze moze to fasolka. A jesli nawet czego Ci bardzo zycze - to jeszcze nikomu sie nic nie stalo od 2 piwek tu czy tam....

Katarzynko - wiesz znowu od jednej imprezki nic nie powinno się stać! wiele dziewczyn nie wie żyje normalnie a potem się okazuje - dzidzia :)

za 2 -3 dni powinna przyjść wredota @ mam wszystkie objawy na @ ale dziwny stan podgorączkowy! oczywiście już się naczytałam i teraz mam nadzieje :tak: co robić?

mi wyszedl pozytywny przed terminem @.
Ja bym zrobila. Bo robisz troche w innym celu.
Jak wyjdzie chociaz cien kreski - to nie pij. A jak nic nie wyjdzie no to jakis slaby drinol nie zaszkodzi, no ale nie nawal się do nieprzytomności:)

Objawy jak na @ też miałam, stąd ta moja pewność ze nie ma fasolki.

A tempretatura. To trzeba mierzyc regularnie, zeby cos stwierdzic. Zawsze po przebudzeniu, przed wstaniem z lozka, rano i o tej samej porze. Tempka spada przed @ - roznie albo tego samego dnia, albo 3 dni wcześniej.

u mnie bambuchy - cycuchy bolą dopiero po terminie @ i czuje ze mi ze stanika wyłażą:zawstydzona/y: a suty..Maskakra. czasami sie dotknąć nie mogę...:baffled:ale to tak róznie w ciągu dnia.. I jeden boli mnie z boku, tak bardziej pod pachą mnie boli.

kochana ale bol cycochow mialas tez przed fasolina co miesiac czy dopiero teraz cie boli ja mam ten problem co miesiac ok tyg przed@ i w tym cyklu jest tak samo wiec zaczynam sie lamac

ja w swojej naiwności - a może teraz się uda - mam dzisiaj urodziny i nie wiem czy pić jakiegoś drineczka czy spędzić wieczór o suchej gębie :baffled:
sto lat sto lat:-):-):-):-) i chyba wiesz czego ci zycze:-)
za 2 -3 dni powinna przyjść wredota @ mam wszystkie objawy na @ ale dziwny stan podgorączkowy! oczywiście już się naczytałam i teraz mam nadzieje :tak: co robić?
ja nie chce dostac po uszach od dziewczyn ale ja chyba pobieglabym juz po test przedemna jeszcze 8 dni czekania i juz mnie skreca chociaz obiawy na @ sa wszystkie wiec pewnie bedzie wielkie rozczarowanie jak zwykle:wściekła/y:

mi wyszedl pozytywny przed terminem @.
Ja bym zrobila. Bo robisz troche w innym celu.
Jak wyjdzie chociaz cien kreski - to nie pij. A jak nic nie wyjdzie no to jakis slaby drinol nie zaszkodzi, no ale nie nawal się do nieprzytomności:)

Objawy jak na @ też miałam, stąd ta moja pewność ze nie ma fasolki.

A tempretatura. To trzeba mierzyc regularnie, zeby cos stwierdzic. Zawsze po przebudzeniu, przed wstaniem z lozka, rano i o tej samej porze. Tempka spada przed @ - roznie albo tego samego dnia, albo 3 dni wcześniej.

krecze, nie wiem czy jest szansa żeby z popołudniowego testu przed terminem coś wyszło!
a temperatura to chodziło mi o stan podgorączkowy! chyba, że o temp mierzona nie pod pachą :-D

Olcik

Ja bym wypila troche...Nie popadajmy w paranoje, ze moze to fasolka. A jesli nawet czego Ci bardzo zycze - to jeszcze nikomu sie nic nie stalo od 2 piwek tu czy tam....

takie miałam podejście, ale jak się bo libacji zobaczy II to stracha się ma...i u mnie więcej niz 2 piwka..więcej ze hoho. No moze dwa winka na weekend:)

reklama
Do góry