reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Katarzynko - wiesz znowu od jednej imprezki nic nie powinno się stać! wiele dziewczyn nie wie żyje normalnie a potem się okazuje - dzidzia :)

Dokładnie. Kobieta często nie wie jeszcze, że zaciązyła przed terminem spodziewanej @. Moja kolezanka tez sie kiedys martwiła, bo wypiła calkiem sporo na imprezce u znajomych a potem okazało sie, ze jest w ciązy. To był własnie miesiąc kiedy sobie odpusciła. Dzidzia urodziła sie cała i zdrowa :-):-)

Witam wszystkie staraczki:-):-)

reklama
Olcik nacisnełam cos i wszystko sie skasowało, więc pisze jeszcze raz. Ja tez jestem tutaj nowa ale juz sie zadomowilam:) Wszystkiego najlepszego a moze bedzie jakis malutki fasolkowy prezent z okazji urodzin???:):) czego Ci z całego serca zyczę!! Widze, ze testujemy w podobnym czasie.

dziękuję, mam nadzieje, że znajdziemy tu wsparcie radość i otuchę jak będzie jedna krecha

kochana ale bol cycochow mialas tez przed fasolina co miesiac czy dopiero teraz cie boli ja mam ten problem co miesiac ok tyg przed@ i w tym cyklu jest tak samo wiec zaczynam sie lamac

sto lat sto lat:-):-):-):-) i chyba wiesz czego ci zycze:-)

ja nie chce dostac po uszach od dziewczyn ale ja chyba pobieglabym juz po test przedemna jeszcze 8 dni czekania i juz mnie skreca chociaz obiawy na @ sa wszystkie wiec pewnie bedzie wielkie rozczarowanie jak zwykle:wściekła/y:

tak samo,n iczym ten cyjl się nie róznil. cyce teraz bardziej po terminie @ bolą. A przed zadnej roznicy między poprzednimi cyklami. Zadnego śluzu, nic!
temperaturka 36,8, raz 36,7 nigdy 37 ( a w poprzednich cyklach tak miałam po owu =37, 37,1 ). Więc zdiagnozowalam cykl bezowulacyjny;-)

Test nic ci nie pokaze. Poczekaj do terminu. Albo na bete (jesli minelo okolo 10 dni od owu).

krecze, nie wiem czy jest szansa żeby z popołudniowego testu przed terminem coś wyszło!
a temperatura to chodziło mi o stan podgorączkowy! chyba, że o temp mierzona nie pod pachą :-D

mi wyszlo z popoludniowego, rozcienczonego moczu dwa dni przed @

Mango- moja szwagierka przez 3 miesiące żyła normalnie, w błogiej nieświadomości :). Maciuś ma 3 lata i jest niezłym łobuziakiem

Katarzynko a nie mialas po owu takiego bialawego sluzu bo ja mam i nie weim czy to normalne czy moze ja mam jakies zapalenie znowu jajniki bola :)

hej Dziewczyny,

jestem nowa na forum, ale mam nadzieje, że się tu z łatwością zadomowię.

myślę, że wszystkie tutaj szukamy akceptacji i zrozumienia dla swoich marzeń, oczekiwać, wszystkich bolących piersi i przychodzących raz po raz wrednych @.

:-)

ja oczywiście też mam swoją listę dziwnych odczuć i objawów

Witaj kochana :-D Na sto procent sie zadomowisz tutaj bardzo szybko. Tylko uwaga, bo BB uzaleznia :-D

Ja imprezowałam w 22/23/24 dniu cyklu mówiąc sobie - cholera jasna i tak nie ma fasoli, musze zyc normalnie a nie wpadac w paranoje (bo kiedys staralam sie nie pic ..bo moze fasolka, i tak czekalam to terminu @ a pozniej rozczarowanie) a 25 dnia test rano pozytywny i sie stresuje..

Kochana, ja Ciebie chyba zaraz przywolam do porzadku!!!! Nie masz sie czym stresowac, Twoja fasolka nie miala jeszcze lozyska :-D:-):-D Wyluzuj sie ciezaroweczko nasza. Buzka

Kaprycha

Czy ja cos przegapilam z tym, ze Ty masz zamiar do invitro podchodzic? A kiedy ta mysl powstala ? Widze, ze Ci sie niezle pali:)

Wiesz, ta mysl pojawila sie juz dawno ale decyzja dopiero zapadla w tym tygodniu. Ten cykl byl wyjatkowy bo na tescie zobaczylam II, tyle ze @ i tak przyszla. Mialam juz dosyc zludnego czekania na cud. Pora dzialac. Nie moge sie juz doczekac na to IVF, tak sie ciesze bo cala rodzina nas wspiera :-D

Dziewczyny już was uwielbiam !!!!!

Nie mow hop, poki nie przeskoczysz. Jeszcze wariatki Hanki nie poznalas, hihihi :-D

reklama
no nie minelo a temp to nie mierze bo ja jestem z rodziny leniwcow :) i nie chce mi sie

ja tez jestem. Ale warto. Bo jak tempka spada znacznie to juz po zawodach i czlowiek nie robi sobie nadziei tylko czeka spokojnie na @ nawet jak sie opóźnia. Nie lata i nie zagląda co 5 minut do majtek...tylko wie ze jak spadła to już kaplica;-)

Do góry