Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
taki sobie urodzinowy prezent od szefa zrobiłam, skoro on zapomniałOlcik widze ze obie obijamy się w robocie

Agalotta
Ja mam zawsze bialy sluz po owu - wiec znowu na dwoje babka wrozyla. U mnie jak i wielu kobiet bialy sluz nie oznacza fasolki
Olcik
Z tempka jest tak, ze musi ona miec wykres biofazowy. Zaraz po owu wzrasta i sie taka utrzymuje do kolejnej @ (czasem spada 3-2 dni przed @). Tempke trzeba mierzyc tak, zeby termometr byl na styku blon. Czyli dopochwowo lub pod jezykiem
Ja tempke mierze non stop, w kazdym cyklu. dzieki temu poznalam wlasny organizm i wykluczylam pewne niewydolnosci organizmu po samym tylko obserwowaniu tempki. Jak masz jakies pytania - to dawaj![]()

no ale pisalas ze ci teraz troche spadla a i tak jestes w ciazy wiec to chyba jest tak samo jak z tymi wszystkimi objawami
hehehe :-):-):-)Coś czuje, że będzie dzisiaj małe pukanko.
Super kochanaSIEMAAAAAAAAAAAAAA
Jezus ale jestem podexcytowana! Cala sie przy tym spocilam jak dziwka w kosciele - za przeproszeniem. Sorka, ze gadam o sobie ale mozliwe, ze nie bede musiala czekac z moim In Vitro do lata! Znalazlam klinike prawie pod nosem w Sheffield, gdzie maja duzo lepsze rezultaty (ok.60% ciaz przy pierwszym podejsciu IVF ), cenowo prawie tak samo. Juz wyslalam maila i czekam na odpowiedz.
Fasolkooooooooo, juz niedlugo przyjade po Ciebie!!!!!!
Juhuuuuuuuuuuuu:-)
Ladnie mi sie poj...balo w glowce
Pozdro, bede wieczorkiem (pijana pewnie)

-------(--- (---- (--- (hej Dziewczyny,
jestem nowa na forum, ale mam nadzieje, że się tu z łatwością zadomowię.
myślę, że wszystkie tutaj szukamy akceptacji i zrozumienia dla swoich marzeń, oczekiwać, wszystkich bolących piersi i przychodzących raz po raz wrednych @.
:-)
ja oczywiście też mam swoją listę dziwnych odczuć i objawów

Myśle, że biały sluz moze oznaczać ciąze ale i nie musi. Ja kilka dni po owulacji mam własnie taki biały a potem jest przezroczysty....taki wodnisty. To samo z szyjka. Słyszałam, ze na początku ciązy jest rozpulchniona ale i przed okresem. Zresztą czytajac wczesne objawy ciązy, zazwyczaj kobiety pisza, że czuly sie jak przed @.