reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

oj Kroptusia zazdroszcze citego brzuszka:zawstydzona/y: a moze to blizniaki:-):-)
i nie pisz ze stara jestes bo ja musze jeszcze sobie 4 doliczyc
ale jak to staraliscie sie 3 lata:szok::szok: opisz wszystko jakie metody stosowalas i kiedy przytulanki jak ja pomysle ze mam tyle czekac to szlag mnie trafi:baffled:

reklama
spokojnie to sprawa indywidualna u mnie na wrzesniowkach mnostwo ma jeszcze calkiem plaski, nie wiem moze to dlatego ze 2 ciaza nie wiem :) ale jest super jak juz sie nie musze ukrywac bo bylo ciezko

No tak, to na pewno latwiej, nawet w komunikacji miejskiej pewnie juz Ci ustepuja miejsce ;-)

Tylko 5cm?? A brzuch jakby tam co najmniej mały królik siedział :-D

hehe no dzieki :) jak na 12 tygdzien akurat 5 cm :) ale fakt wygladam jak na blizniaki czy cus ale to jeden brzdac :) Co do komunikacj niestety panuje hamstwo i wrednota stoje jak stalam :) a w pracy baba dzis od glupoli mnie wyzwala i wrzeszczala naskarzyla do szefa ze taki pracownik, nic sobie nie robiac ze jestem w ciazy ze sie zdenerwowalam itp...zycie :)

Podejmuje się na podstawie wyniku tych badań jakies powazne decyzje?...

Wiesz co nie wiem gin powiedzial by zrobic, to chyba w kierunku downa i ma wyjsc chyba do 2 czy jakos tak a jak na granicy mozna robic inne dalsze badania, nie wiem o nich w sumie nic, poki co walczylam czekajac na wynik cytomegalii to byl koszmar, teraz to badanie to sie az tak nie denerwuje, bede cos wiedziec napisze

hehe no dzieki :) jak na 12 tygdzien akurat 5 cm :) ale fakt wygladam jak na blizniaki czy cus ale to jeden brzdac :) Co do komunikacj niestety panuje hamstwo i wrednota stoje jak stalam :) a w pracy baba dzis od glupoli mnie wyzwala i wrzeszczala naskarzyla do szefa ze taki pracownik, nic sobie nie robiac ze jestem w ciazy ze sie zdenerwowalam itp...zycie :)

To na pewno nie byla mila sytuacja, ale olej tego babsztyla, kurcze przy dzidziusiu w brzuszku i drugim dziecku biegajacym wokol, no i oczywiscie kochajacym M, to chyba naprawde swiat zewnetrzny mozna zepchnac na dalszy plan i sie nie przejmowac bzdurami
:-)

reklama
Wiesz co nie wiem gin powiedzial by zrobic, to chyba w kierunku downa i ma wyjsc chyba do 2 czy jakos tak a jak na granicy mozna robic inne dalsze badania, nie wiem o nich w sumie nic, poki co walczylam czekajac na wynik cytomegalii to byl koszmar, teraz to badanie to sie az tak nie denerwuje, bede cos wiedziec napisze

Bedzie dobrze - przeciez musi! A im mniej emocji i stresu tym lepiej dla dzidzi
:-)

Do góry