klucia i ciagnienie to w miare narmalne bo sie wiazadła rozciagaja.....no ale........hej kochana jak się czujesz?? mam takie pytanko do Ciebie czy na początku ciązy miałaś drobne ukłucia bądź ciągnięcia w dole brzuszka??
reklama
Ja sie wpadlam na sekundke przywitac i zmykam nyny kochane spokojnej nocki i slodkich snow
Kingus super wiadomosci gratuluje ci kochana i zycze spokojnych 9 miesiecy pod serduszkiem
Lapie fluidki moze uda mi sie cosik wylapac
Dobranoc
Kingus super wiadomosci gratuluje ci kochana i zycze spokojnych 9 miesiecy pod serduszkiem
Lapie fluidki moze uda mi sie cosik wylapac
Dobranoc
witam......poczytałam te 30 stron........i juz mnie oczy bolą,,,,.....ja przy pierwszej ciazy nie mialam zednych nawet namniejszych objawów....tylko brak@ i rosnacy brzuchol...a był ogromny (34kg przytyłam).......przy drugiej ciazy odrazu wymiotowłam i chudłam....przy dwoch ostatnich mdlosci,sennosc,sikanie,wszedzie czułam myszy....wiec nie ma reguły
jakie myszy

jak sie mieszka na wsi to myszy to normalka.......ciagle je czułam ich cholerny zapachjakie myszy![]()
jak sie mieszka na wsi to myszy to normalka.......ciagle je czułam ich cholerny zapach
acha.......wychowalam sie na wsi takze wiem cos o tym...
U
użytkownik 489
Gość
Dzięki kochana uspokoiłaś mnie to mo0ja pierwsza ciąża i tak mało o tym wiem. Ale na szczęście nie mam plamień a cycuchy to tak mnie dziś bolą ,że cały dzień chodzę bez biustonosza, a o dotykaniu to już nie wspomnęklucia i ciagnienie to w miare narmalne bo sie wiazadła rozciagaja.....no ale........

dziewczyny wy dalej pedzicie a ja was juz nie dogonie..,.,
nareszcie weekend !
jutro to chyba bede spac do 15
moje testy owulacyjne narazie negatywne
kurde fajnie by było, gdyby w tym miesiacu sie udało...
musze w tym cyklu zrobic cos inaczej niz zwykle
moze mniej sexu i nog do góry nie dam
nareszcie weekend !
jutro to chyba bede spac do 15
moje testy owulacyjne narazie negatywne
kurde fajnie by było, gdyby w tym miesiacu sie udało...
musze w tym cyklu zrobic cos inaczej niz zwykle
moze mniej sexu i nog do góry nie dam
lekarz powie ci to samo.....puki nie ma zadnych plamien to wszystko ok......co do cucochów to kup se wiekszy stanik i z doswiadczenia wiem ze nie wolno bez stanika bo pod ciezarem zrobia sie pozniej jak dwa wysuszone rodzynkiDzięki kochana uspokoiłaś mnie to mo0ja pierwsza ciąża i tak mało o tym wiem. Ale na szczęście nie mam plamień a cycuchy to tak mnie dziś bolą ,że cały dzień chodzę bez biustonosza, a o dotykaniu to już nie wspomnę![]()
U
użytkownik 489
Gość
Dobre z tymi rodzynkamilekarz powie ci to samo.....puki nie ma zadnych plamien to wszystko ok......co do cucochów to kup se wiekszy stanik i z doswiadczenia wiem ze nie wolno bez stanika bo pod ciezarem zrobia sie pozniej jak dwa wysuszone rodzynki

reklama
mango-tree
Zaciekawiona BB
Dobre z tymi rodzynkamiale mam kupiony i noszę tylko strasznie mam bolące brodawki i sutki jutro kupię na to chyba jakąś maść, podobno są takie dla kobiet ciężarnych
![]()
Sylkwa22 a mogę zapytać kiedy piersi zaczely bolec?? Czy przed spodziewaną @ tez miałaś takie bóle?
Podziel się: