reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
A moge spytac ile masz lat? Czemu uwazasz, ze nie dalabys sobie rady? Wiesz, kazdy ma watpliwosci i mysli, ze by nie podolal, ale gdyby w praktyce opieka byla tak trudna, to przeciez nie byloby nas tyle na swiecie :-D
mam 25 latek, niestety dręczy mnie jakaś choroba jeszcze nie odkryłam co to jest;czasami mam podłe dni na nic nie mam siły i w takim momencie przychodzi chwila zwątpienia

mam 25 latek, niestety dręczy mnie jakaś choroba jeszcze nie odkryłam co to jest;czasami mam podłe dni na nic nie mam siły i w takim momencie przychodzi chwila zwątpienia

W zimie depresja to normalka
:-D

a napisz coś o sobie,masz dzidziusia?

Hm hm mam 24 lata (od dzisiaj :-)), dzidziusia nie mam, ale sie staram, wlasnie konczy mi sie cykl i powinnam dzis, jutro badz pojutrze testowac, ale troche sie boje... No i lekarz nie za bardzo wierzy zeby cos moglo w tym cyklu byc, wiec jestem lekko zdolowana :baffled:

W zimie depresja to normalka :-D

Hm hm mam 24 lata (od dzisiaj :-)) dzidziusia nie mam, ale sie staram, wlasnie konczy mi sie cykl i powinnam dzis, jutro badz pojutrze testowac, ale troche sie boje... No i lekarz nie za bardzo wierzy zeby cos moglo w tym cyklu byc, wiec jestem lekko zdolowana :baffled:
Wszystkiego naj!!!:-),
warto próbować....i się nie zniechęcać!!!

Hm hm mam 24 lata (od dzisiaj :-)), dzidziusia nie mam, ale sie staram, wlasnie konczy mi sie cykl i powinnam dzis, jutro badz pojutrze testowac, ale troche sie boje... No i lekarz nie za bardzo wierzy zeby cos moglo w tym cyklu byc, wiec jestem lekko zdolowana :baffled:

daj znać jak zatestujesz. WSZYSTKIEGO DOBREGO Z OKAZJI URODZIN!

dziendobry kochane poznym popoludniem:-)

Wpadlam sie przywitac po pracy:-D

teraz ide sie troszke przespac bo padnieta jestem a potem ide w tany tzn na tance heh:tak:;-)

Kingus sylwka kropeczka katarzynka kochane jak sie macie:):-D

Tak wam zazdroszcze tego szczescia ale oczywiscie pozytywnie jak najbardziej:-D

Ja stwierdzilam ze mam ciemniejsze brodawki wiekszy brzusio juz od tygodnia i piersi jakby wieksze takie dziwne a to dopiero 2 dni po owu wienc niewiem moze mi sie cykl poprestawial i za nieglugo @ przyjdzie pozatym sory za spostrzezenia leci mi ciagle taki bialy sluz jest go tak duzo ze jak kapnie to jak budyn i badz tu babo madra co sie dzieje:-:)confused:

No nic nie zanudzam juz milego popoludnia :-D

Wszystkiego naj!!!:-),
warto próbować....i się nie zniechęcać!!!

daj znać jak zatestujesz. WSZYSTKIEGO DOBREGO Z OKAZJI URODZIN!

Dzieki dziewczyny
:-)

Chyba nie bede testowac. Nie chce tego rozczarowania dziewczynki... Co prawda na poczatku miesiaca zaopatrzylam sie w 7 testow, wiec jakby co wystarczy pojsc do lazienki i nasiusiac
;-) ale.... no kurcze mam opory... Jeszcze dzis i jutro biore luteine, wiec najpozniej w poniedzialek powinna przyjsc @...

mam pytanie jak myślicie czy przy refluksie mozna starac się o dzidziusia,bo jak się leki odstawi to wszystko wróci A tego się najbardziej boje

reklama
Do góry