właśnie mam problem z tą regularnością,ale to podobno przez leki jakie biore:-(
Ojej... moze warto byloby zrobic monitoring cyklu, wtedy bys przynajmniej wiedziala czy masz pecherzyki owulacyjne.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
właśnie mam problem z tą regularnością,ale to podobno przez leki jakie biore:-(
mam 25 latek, niestety dręczy mnie jakaś choroba jeszcze nie odkryłam co to jest;czasami mam podłe dni na nic nie mam siły i w takim momencie przychodzi chwila zwątpieniaA moge spytac ile masz lat? Czemu uwazasz, ze nie dalabys sobie rady? Wiesz, kazdy ma watpliwosci i mysli, ze by nie podolal, ale gdyby w praktyce opieka byla tak trudna, to przeciez nie byloby nas tyle na swiecie![]()
a napisz coś o sobie,masz dzidziusia?Ojej... moze warto byloby zrobic monitoring cyklu, wtedy bys przynajmniej wiedziala czy masz pecherzyki owulacyjne.
mam 25 latek, niestety dręczy mnie jakaś choroba jeszcze nie odkryłam co to jest;czasami mam podłe dni na nic nie mam siły i w takim momencie przychodzi chwila zwątpienia
a napisz coś o sobie,masz dzidziusia?
Wszystkiego naj!!!:-),W zimie depresja to normalka![]()
Hm hm mam 24 lata (od dzisiaj :-)) dzidziusia nie mam, ale sie staram, wlasnie konczy mi sie cykl i powinnam dzis, jutro badz pojutrze testowac, ale troche sie boje... No i lekarz nie za bardzo wierzy zeby cos moglo w tym cyklu byc, wiec jestem lekko zdolowana![]()
Hm hm mam 24 lata (od dzisiaj :-)), dzidziusia nie mam, ale sie staram, wlasnie konczy mi sie cykl i powinnam dzis, jutro badz pojutrze testowac, ale troche sie boje... No i lekarz nie za bardzo wierzy zeby cos moglo w tym cyklu byc, wiec jestem lekko zdolowana![]()
Wszystkiego naj!!!:-),
warto próbować....i się nie zniechęcać!!!
daj znać jak zatestujesz. WSZYSTKIEGO DOBREGO Z OKAZJI URODZIN!