Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Alio, alio
No to niezle mnie zaignorowaliscie wczoraj
Nikt mi nie odpisalam na pytanie(((((
Wiec zapytuje ponownie....czy jak ma sie torbiele - to czy to sie czuje? czy to boli ? Mam od 8 dni bol w obu jajnikach, nieduzy ale mam....Nie wiem od czego....Co moze byc przyczyna ?
buziaki
Kiedys golilam lydki maszynka (ud nie golilam), a potem przerzucilam sie na depilator. No i jak depiluje, to mi strasznie wrastaja wloski, nie tylko tak na powierzchni, ze wystarczy przejechac paznokciem i wylaza, ale tez gleboko pod skore, ze widze tylko szara niteczke i przy wyciaganiu go robie sobie niezla rane w nodze
Gdzieniegdzie mam ciemnoszare plamki (ok 2-3mm srednicy) wlasnie tam gdzie akurat czesto sie zdaza, ze mi gleboko wrasta wlosek (jak wygrzebie jeden, to wrasta nastepny). No i na dodatek mam czarne kropki w tych dziurkach ktore pozostaja po wyrwanych wlosach - jak to ponaciskam to wylazi taka czarna kreseczka albo kropeczka... Normalnie wstydze sie pokazywac nogi bo przez te problemy nie mam gladkiej skory
Ud nigdy nie golilam maszynka, wiec jak je depiluje depilatorem to nie ma tych czarnych kropek... Macie jakis pomysl co moge z tym zrobic? Ogolnie mam bardzo sucha skore na nogach, ale nawet nie chce mi sie ich smarowac balsamem skoro sa takie brzydkie 

hei Katarzynko,
a tak wpadlam na chwile,u mnie dobrze,juz minelo 28 dni od ostatniej @ jeszcze czekam do piatku i zobaczymy,robilam test i wyszedl negatywny wiec mam watpliwosci:-(
W nastepnym tyg idziemy zbadac sperme mojego M.
A u ciebie?
ale zescie tyle naskrobaly ze nie zdolam tego przeczytac

Kasiu to sie bardzo ciesze!!!udalo sie...oj jak super!!!Babo a ile Wy sie staracie? czy juz konieczne sa te wszystkie badania itd?
Może to tylko kwestia stresu, co?
a u mnie ok :-) tydzień temu w poniedziałek zobaczyłam II - teraz czekam na 10 marca -pierwsze USG..mam nadzieje ze wszystko będzie ok..