Moja kolezanka tez miala podobny problem, ale zmienilo sie wszystko gdy poznala odpowiedniego mezczyzne, nie mowie ze Twoj ukochany jest zly, ale moze powinien bardziej skupic sie na Tobie, sprobowac cie bardziej rozpalic przed cała akcją..no i łechtaczka obowiazkowo w takim przypadku powinna byc stymulowana...
poczekamy zobaczymy.....wiem,ze jest mnustwo dziewczyn z podobnymi problemami,to nie jest tak,ze ja nie odczowam przyjemnosci,wrecz przeciwnie jest nam razem bardzo dobrze i nie moge narzekac,tyle tylko,ze nie mam jak juz napisalam koncoweczki,ale spoko z tym tez da sie zyc 
quote]
Czesc dziewczynki
Musze Wam sie do czegos przyznac :-( Od kiedy zdecydowalismy sie na IVF, jakos nie moge sie odnalezc na BB. Ja jestem tym na maxa podkrecona ale nie chce tym nikogo za nudzac, bo wiem ze nie ma tu dziewczyn z podobnym "problemem". Kurcze, probuje sie oduzaleznic od BB, szukam nawet innego forum. Juz kilka przegladalam ale to nie to samo... Tu jest fajnie i smiesznie, tyle ze ja czuje, ze mnie tu nie powinno byc - ze juz tu nie naleze. Glupie mam problemy, wiem
Jak sie okazuje, to forum bylo dla mnie bardzo wazne. Moze nie forum ale poczucie wspolnoty i wzajemnego zrozumienia;-) Nie wiem co zrobic. Moze powinnam zalozyc tu watek o IVF, moze jest wiecej dziewczyn , ktore przechodza przez to co ja
Sorka, ze marudze. Jakas taka bleeeee jestem dzisiaj.
Julitko <--- przytulam mocno
Buzka kobity
no moglabys juz nam tego oszczedzic laska;-)! nam tez jest z Toba dobrze i nie uciekaj nam na inne fora!!!
MARTYNKO222 JAK SYTUACJA?