HankaM
Fanka BB :)
Witam kochane
Zrobiłam od rana tyle kilometrów, że powinnam w maratonie startować a dzień się jeszcze nie skończył.
A tu niespodzianka jeszcze chyba z 20 stron do czytania, tyle skrobiecie.
Dzisiaj na szczęście ostatni dzień brania clo, ciężko znoszę aktualną dawkę. Ale jajniki pracują więc może ten miesiąc będzie owocny aczkolwiek nie wierzę w cuda.
Kupiłam testy owulacyjne więc będę się testować.
Zrobiłam od rana tyle kilometrów, że powinnam w maratonie startować a dzień się jeszcze nie skończył.
A tu niespodzianka jeszcze chyba z 20 stron do czytania, tyle skrobiecie.
Dzisiaj na szczęście ostatni dzień brania clo, ciężko znoszę aktualną dawkę. Ale jajniki pracują więc może ten miesiąc będzie owocny aczkolwiek nie wierzę w cuda.
Kupiłam testy owulacyjne więc będę się testować.
). Ciuszki są markowe, dużo tańsze niż nowe, były już prane więc widzicie, więc wiecie jak się zachowują po praniu, ze np. się nie wyciągają. Dla Darii kupowałam część nowych, polskich..no takich niemarkowych i powiem Wam, że te używane duuuuuuuuuuuuużo lepsze
ale fajne mają ciuszki
- wiem to wsio od mam! te ubrnka sa fajne na jakies specjalne okazje! i to na kilka godzin tylko! a tak sama zobaczysz ze bobaska bedziesz ubierac glownie w body i pajacyki czy polspiochy!
i to wszystko dopiero jak dziecko ma okolo roku takie dorosle ubranka maja wiekszy sens!