Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj ja na tempce sie nie znam, u mnie to nie zdaje egzaminu przez to że mam pracę zmianową i zawsze po pracy jak wracam do domu to temke miałam bardzo wsoka chyba za zmęczenia.
A czy owu jest zawsze naprzemiennie raz z jednego a raz z drugiego jajnika cz może bć np 3 razy z tego samego?
Czy wszscy mają problem z tym forum czy naprawdę nikogo nie ma z wyjątkiem mnie i niuni?
A probowalas raz a porzadnie wyleczyc to zapalenie? Ja jak bylam mala to mialam non stop, pamietam, ze ciagle mnie swiedzialo i mialam straszne uplawy, ale nie widzialma w tym nic dziwnego, myslalam wrecz, ze tak po prostu ma byc. A potem Mama mnie wyleczyla Clotrimazolem i od tamtego czasu mialam kilka zapalen, ale to dla mnie za kazdym razem wielki szok jak ja moglam zyc z takim dyskomfortem! Teraz jak mi sie zrobi zapalenie, to prawie w panike wpadam i plakac mi sie chce - normalnie tragedia na skale ogolnoswiatowa ;-);-) Ale mam zachomikowane ze 2-3 tabletki dopochwowe z Clotrimazolem i oczywiscie Clotrimazol w masci i jak trzeba to sobie smaruje palcem gleboko cala pochwe po kazdym siusianiu :-) 3-4 dni i jestem zdrowa![]()

.Mozecie cos wiecej napisac o tym lekarzu??
Pysia on przyjmuje w poradni CenterMed na wateranów i mam tylko numer na rejestracje 081-533 82 65 lub 081-537 19 75
tylko taka krteczke mi dal...

Pysiula-kochana-usmieszki dla Ciebie!!!Przesylam troszke slonka...mam go duzo dzis za oknami!

ach ..ale zgłodniałam..ale czarujesz..Ale zrobiłam pych ciasto.
upiekłam murzynka, ściełam górę, posmarowałam go jagodami z syropu które sama robiłam, na to połówki wiśni z kompotu, na wieżch krem karpata, na to polera z gorzkiej czekolady.
Palce lizać:-)
Nie mów mi o takich pysznościach bo aż mi ślinka cieknie, juz od dwóch dni myślę o zrobieniu jakiegos ciasta, ale zwsze jest coś innego do roboty...Mniam mniam:-)