reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=-1]
Hanka i jak dzisiaj nastawienie do samca??
[/SIZE][/FONT]

Dalej - SAMIEC NASZ WRÓG - nie ma lekko w życiu.

Ja już po obiedzie u rodziców. Mam gary do zmywania ale stwierdziłam, że nie będę się przemęczać. Jak mi zapłaci to umyję.

reklama
Witam ponownie:-)

Kaprycha - dzięki za zaproszenie:-D

Sisi - naprawdę się popierniczyło, ale jak u Ciebie w okolicy taki rzut fasolek - to może ten cykl będzie należał do Ciebie - tego życzę :tak:

ja mam brac po 1, to chyba dlatego, iz zawsze miałam owulacyjne cykle, raczej 2 ostatnie były bez jajeczka to dlatego..

To pełen luz, dostałaś clo bardziej profilaktycznie na wszelki wypadek albo wspomagacz. Ja mam owulację uzależnioną od clo.
Przed owu daj facetowi spokój na tydzień przed niech kumuluje.

Hahaha:-):-D:-) ale przecież masz mieć seks bez ograniczeń, kiedy chcesz - to i szansa na fasolkę:tak:
Andzia ma racje - teraz Ty stawiasz warunki ! Juz mu wspolczuje, hihihi.

Ja od kiedy przestalam sie starac, to mi sie "stukac" odechcialo. Moj malolat ma teraz spokoj ale marudzi, ze czuje sie wykorzystany :p:p:p

Andzia ma racje - teraz Ty stawiasz warunki ! Juz mu wspolczuje, hihihi.

Ja od kiedy przestalam sie starac, to mi sie "stukac" odechcialo. Moj malolat ma teraz spokoj ale marudzi, ze czuje sie wykorzystany :p:p:p

A ten co z choinki się urwał. Każdy facet podświadomie marzy żeby być wykorzystanym. Pogrzeb mu w tej bani może ta opcja mu się zablokowała.

reklama
Do góry