Kaprycha
Fanka BB :)
Juz za pozno. W jemu tylko elektrowstrzasy moglyby pomocA ten co z choinki się urwał. Każdy facet podświadomie marzy żeby być wykorzystanym. Pogrzeb mu w tej bani może ta opcja mu się zablokowała.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Juz za pozno. W jemu tylko elektrowstrzasy moglyby pomocA ten co z choinki się urwał. Każdy facet podświadomie marzy żeby być wykorzystanym. Pogrzeb mu w tej bani może ta opcja mu się zablokowała.
Andzia ma racje - teraz Ty stawiasz warunki ! Juz mu wspolczuje, hihihi.
Ja od kiedy przestalam sie starac, to mi sie "stukac" odechcialo. Moj malolat ma teraz spokoj ale marudzi, ze czuje sie wykorzystany![]()

Haniu - rozumiem, że w tym cyklu na razie nie masz owu a po clo się pojawi?
Juz za pozno. W jemu tylko elektrowstrzasy moglyby pomoc![]()
A w ogóle gdzie jest CZOSNEK???????
KTOKOLWIEK WIDZIAŁ, KTOKOLWIEK WIE?????![]()

A może on marudzi dlatego, że nie jest wciąż wykorzystywany![]()
Pewnie gdybym wyszla z domu i nigdy nie wrocila, nawet by nie zauwazyl, hihihi. Musze do niego emailowac z dolu, zeby przyszedl zapalic papierocha... Jutro idę do gina na 20:00 na usg zobaczymy czy pojawiły się pęcherzyki. W tym cyklu brałam 3 dziennie clo, napierdzielały mnie cholernie jajniki. Ale robię sobie test owulacyjny i na razie ujemne wyniki. Zobaczymy - na pewno wyjaśni się wszystko w ciągu kilku dni. A jek nie to idę pod skalpel, niech mnie kroją.
.
To wrzuć mu toster do kąpieli z pianką.

Ta, on woli grac na kompie niz sie przytulacPewnie gdybym wyszla z domu i nigdy nie wrocila, nawet by nie zauwazyl, hihihi. Musze do niego emailowac z dolu, zeby przyszedl zapalic papierocha...
Trzymam kciuki. Moze obejdzie sie bez krojenia. A test owulacyjny nie daje pewnosci braku owulki chyba.
To by bylo dobre wyjscie z sytuacji ale kasy za ubezpieczenie nie dostane
Julitka uer ar ju?
w sumie raczej profilaktycznie aby byla owulka na pewno.. wlasnie teraz chce go jeszcze wykorzystac dzis i moze jutro potem abstynencja do przyszlej niedzieli +-, bo owulka po clo ma byc miedzy 11 a 15 dc.. wszystko sie wyjasni..To pełen luz, dostałaś clo bardziej profilaktycznie na wszelki wypadek albo wspomagacz. Ja mam owulację uzależnioną od clo.
Przed owu daj facetowi spokój na tydzień przed niech kumuluje.
w sumie raczej profilaktycznie aby byla owulka na pewno.. wlasnie teraz chce go jeszcze wykorzystac dzis i moze jutro potem abstynencja do przyszlej niedzieli +-, bo owulka po clo ma byc miedzy 11 a 15 dc.. wszystko sie wyjasni..
Rozpierdzielasz mi serducho czasami ale przyznam myślisz praktycznie - mój nie ma ubezpieczenia a zus daje marne grosze. Nie opyla mi się.
Widzę, że też pociągasz papierochy!!!!!!! Ja cały czas rzucam.
Jutro się okaże. Nie nastawiam się bo zeszłym razem brałam 2 dziennie i były 2 pęcherzyki ale nawet 2 dni nie pożyły i poszły się je....ać.