reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

a u mnie się takie jaja porobiły, że normalnie koszmar. powiedziałam mojemu szefowi, że jestem w ciąży a on na to, że daje mi dwutygodniowe wypowiedzenia. myślałam, że go uduszę. ale byłam u pewnie kobiety bardzo miła powiedziała mi, że jak mnie teraz zwolni to będzie miał problemy bo kobiety w ciąży są chronione prawem. ja mu to powiedziałam to ten sku........yn ( przepraszam za słowo) mi odp, żebym nie była tak mądra i go nie straszyła bo po porodzie mnie zwolni. teraz mnie na każdym kroku tępi. ale już wymyśliłam z moim A. że popracuje do końca marca a potem idę na chorobowe i wtedy mi naskoczy bo chce żeby mi nie przekroczyło 6 m-cy bo potem ZUS na komisję wzywa. a po macierzyńskim też go wykiwam bo pójdę na wychowawczy i zablokuje mu etat. to się chłop zdziwi:angry:

Sylwia - naprawdę sk.....yn:crazy::angry::angry::angry:

reklama
witajcie dziewczyny, jestem tu od wczoraj i jestem w szoku jak dużo was tu jest a razem zawsze raźniej:happy::happy::happy: też oczywiście się staramy z K o dzidzię i jak na razie po 4 cyklach na clo i duphastonie nic z tego. W tym miesiącu postanowiłam odpocząć od leków i zobaczymy. Choć czas goni nie chcę cały czas się faszerować bo też nie najlepiej znosiłam, żwłaszcza clo...
Ale tu się dzieje - niesamowite:-):-):-) mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do grona... Buziaki dla wszystkich

a u mnie się takie jaja porobiły, że normalnie koszmar. powiedziałam mojemu szefowi, że jestem w ciąży a on na to, że daje mi dwutygodniowe wypowiedzenia. myślałam, że go uduszę. ale byłam u pewnie kobiety bardzo miła powiedziała mi, że jak mnie teraz zwolni to będzie miał problemy bo kobiety w ciąży są chronione prawem. ja mu to powiedziałam to ten sku........yn ( przepraszam za słowo) mi odp, żebym nie była tak mądra i go nie straszyła bo po porodzie mnie zwolni. teraz mnie na każdym kroku tępi. ale już wymyśliłam z moim A. że popracuje do końca marca a potem idę na chorobowe i wtedy mi naskoczy bo chce żeby mi nie przekroczyło 6 m-cy bo potem ZUS na komisję wzywa. a po macierzyńskim też go wykiwam bo pójdę na wychowawczy i zablokuje mu etat. to się chłop zdziwi:angry:

Jakby był mądry to by nie podskakiwał, żebyś nie wywinęła mu takiego właśnie numeru.
Ale facet bezmózgi zapłaci słono za swoją głupotę.

witajcie dziewczyny, jestem tu od wczoraj i jestem w szoku jak dużo was tu jest a razem zawsze raźniej:happy::happy::happy: też oczywiście się staramy z K o dzidzię i jak na razie po 4 cyklach na clo i duphastonie nic z tego. W tym miesiącu postanowiłam odpocząć od leków i zobaczymy. Choć czas goni nie chcę cały czas się faszerować bo też nie najlepiej znosiłam, żwłaszcza clo...
Ale tu się dzieje - niesamowite:-):-):-) mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do grona... Buziaki dla wszystkich

Witamy serdecznie, tylko tak na krzywy ryj się nie da. Każda nowa musi flaszkę postawić. Takie zbójeckie prawo.

Im nas więcej tym raźniej:happy: Tutaj napradę fajnych i przydatnych rzeczy mozna się dowiedzieć (chociaż sam jestem od niedawna, to bardzo miło sie tutaj czuję i zawsze mi sie buzia uśmiech ajk sobie poczytam)

Hanka - widzę humor nie opuszcza:-) - chylę czoła :tak: - jak czytałam wcześniejsze opisy Waszych imprez to pękałam ze śmiechu:-D:-):-D

Taka już nasza rola. Spoważniejemy jak zaciążymy - może.

obiecuję flaszkę mleka postawić po porodzie:-D:-D:-D albo co tam... już lecę po wiśnióweczkę:-):-)

Na mleko to ja mam uczulenie. Na owoce nigdy nie miałam uczulenia. Więc z powodów zdrowotnych wolę wiśniówkę.

reklama
Do góry