reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
ja mam dokladnie tak samo....To fakt, ze jak widze suwaczki u dziewczyn to dokladnie wiem w jakim sa punkcie:-).
Marzenixx jak tylko oboje dacie rade to czemu nieMnie czasami wkurza, ze ja mam ochote, rozmawiamy o tym wczesniej a jak przychodzi co do czego wracam z pracy zmeczona, zla i czar czasem pryska a ja zla na caly swiat, bo to nie da sie na zawolanie, wiec staram sie zapominac o roznych problemach przed i byc milutka - bo ze mnie to czasami taki pieron
![]()

mezatka
Moja coreczka Kasia :)
.....Jeśli uważasz, że Wam będzie lepiej kochac się co 2 dni to tak własnie rób... w końcu trzeba słuchać własnej intuicji... 3mam kciuki za każdą z nas....
Dobra rada.

Milo Cie poznac Elisabeth;-)
kinguś
Nie poddam się
Witaj:-)Witam dziewczyny
Ja też :-)PS. Imię Kinga wzięłam sobie podczas bierzmowania :-)
* czy w.kropeczka tez się tu odzywa???
To może na koniec napiszę co u mnie... w grudniu zmieniłam lekarza i z samej przychodni nie jestem zadowolona, lekarz luzak... nadal mam jakies zapalenie, dostaliśmy z mężem leki, ale ja nie zdążyłam ich wybrac, bo @ przylazła 3 dni za wcześnie... cykl miałam 22 dniowy... teraz mam 8go kolejna wizytę, ale czuję , ze u mnie nic się nie poprawiło... śluzu to prawie nie mam, tzn mam ale nie można tego nazwac śluzem, to jak woda... ciekawe co teraz wymyśli lekarza...[/quote]
Tak Kropeczka się tutaj odzywa.
To dobrze, że zmieniłaś lekarzatrzymam kciuki żeby szybko pomógł.
Ja miałam puste jajo płodowe a u mojego M były leukocyty w nasieniu ale androlog powiedział, że nie da się w 100% określić czy to przez to bo nie wiadomo czy "zdrowy czy chorzy" plemnik zapłodnił komórkę.Czy poronienie moze byc spowodowane wada plemników?
Z góry dziękuje za odpowiedź![]()
Ale moim zdaniem może mieć wpływ.
O a ja właśnie myślałam o Tobie;-);-) No to super czekam jutro na wieści.chyba was pozabijam!! tyle naskrobalyscie przez tedwa dni ze przeciez ledwo co polowe przeczytalam i juz oczopląsu dostaje
jutro bede walczyc o nasz wątek zamkniety tylko dla wtajemniczonych![]()
buziaczki kochane:-):-)
Beata
Kinguś cos przeoczyłammm jak masz na imię?????
Ja jak brałam clo od 3 do 5 dc to miałam zdecydowanie wcześniej owulacjędziś mam 8dc i teraz strasznie zaczął mnie boleć jajnik prawy(takie ciągnięcie),kurde nieznam tego uczucia i niewiem co sie dzieje,bo raczej nie jest to owulacja za wczesnie...chociaż nawet nie wiem jakie są dolegliwośći przy owulacji bo nigdy nie wyczuwałam takich dni.![]()
To także zależy od parametrów nasienia, jeśli są gorsze to trzeba dać czas na zregenerowanie się;-) Ja stosuje metodę co 2 dni chyba że czuję że już teraz jest owulacja.Myslisz ze czeste przytulanie bardziej pomaga w zajsciu?slyszalam ze niektore robia przerwe co dwa dni?My sie az nadto przytulalmy i nic,chyba teraz sprobujemy tylko w te dwa dni:-)
mezatka
Moja coreczka Kasia :)
ja mam dokladnie tak samo....nie raz bylam zla bo w pracy stoje i mamstraszna ochote na przytulanki i juz pisze sobie w glowie scenariusz co to bedzie sie dzialo w domku
a jak wracam wieczorem to czar pryska..... wiem jak to jest...
![]()
Mysle, ze kazda z nas tak miala:-)
A to prawda, ze pracuje rowniez w weekendy:-(. Nienawidze tego, bo moj maz ma tylko weekendy wolne

Dziewczyny musze na chwile Was opuscic - wystapila sprawa, ale przybede pozniej. Pozdrawiam was wszytskie:-):-):-)
A gdzie pozostale dziewczyny?W ciagu dnia juz sie nagadaly?

kinguś
Nie poddam się
Teraz to już naprawdę uciekam bo jutro trzeba wstać do pracy 
Jutro się zamelduję :-):-)
Życzę owocnej nocki wszystkim;-);-)
A mnie boli brzucho przez @ ale mam nadzieje, że niedługo sobie pójdzie i będę mogła męczyć mojego M

Jutro się zamelduję :-):-)
Życzę owocnej nocki wszystkim;-);-)
A mnie boli brzucho przez @ ale mam nadzieje, że niedługo sobie pójdzie i będę mogła męczyć mojego M

elisabeth
Październik '06 i '09
Dobrze Cię zrozumiałam:-):-):-)wiem, że nie chodziło Ci o to, żeby przytulać się na komendę... ja napisałam, że mi byłoby trudno kochac się w umówiony dzień:-)elisabeth,
Zle mnie zrozumialas!!!Ja nie robie tego na komende.
dokładnie o to samo mi chodziło:-):-):-):-):-)Kazdy ma swoje metody i robi to co jest dla niego najlepsze.
Ciebie również miło poznac:-):-):-):-)Dobra rada.
Milo Cie poznac Elisabeth;-)
Dobranoc laseczki!!!
Ostatnia edycja:
reklama
sawi
szczęśliwa żona i mama
sprawdzałam po kąpieli śluz i już jest jak białko kurze i rozciągliwy..ale podobno przy owulacji musi być przejrzysty i ciągnący..
Podziel się: