reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

anja78- ja chyba na twoim iejscu tez juz bym myslala o 2 fasolce,, sliczna masz coreczke:rofl2:
martuska12310- gratuluje juz :rofl2:
kingus- no widzisz kochana jak twoje dzieciatko slicznie sie rozwija.. cudnie... super oby tak dalej:rofl2:
HankaM- dobre wyszlo z tymi przygotowaniami do gina ze kazdy myslal ze to dla meza a tu dla gina, heheh zabawne...a co do pecherzykow trzymam kciuki aby sie udalo:rofl2:

reklama
Cześć Dziewczyny!
Równo za tydzień mam USG i pierwszą wizyte u lekarza...już się nie moge doczekać, strasznie się jednocześnie boje czy wszystko jest ok, czy zobacze serduszko i ile tych seruszek zobaczę:-):-):-):-)

no i strasznie mnie muli od rana:baffled::baffled::baffled:

Nenius a imie dla dzidziusia już wybrałas????

Eve - widze że luzy masz dziś w pracy, czy z domku piszesz?

Kasiu a masz jakies predyspozycje do wielu serduszek, w rodzinie jakies bliźniaki czy cos?
Ja też o tym myśle, bo mojego M babcia ze strony mamy(czyli mojej teściowej mama jest bliźniaczką i mój teść tez jest bliźniakiem!!:eek::-)
A gdzie te testujace?
Eve masz dzisiaj dobry humor, super!!

..ja jestem troche smutna bo sie odezwała moja wredna nerka, w której czasem się piasek zbiera, kurka martwie się, narazie jest ok, ale tak to juz u mnie jest, że się odzywa, szczególnie w ciązy:-:)-(
POzdrawiam

Nenius a imie dla dzidziusia już wybrałas????

:no:, miał być Marcelek ale niektórym z rodziny się nie podoba...myslimy jeszcze...jakoś trudno się zdecydować :zawstydzona/y:, z Darią łatwiej nam poszło.

..ja jestem troche smutna bo sie odezwała moja wredna nerka, w której czasem się piasek zbiera, kurka martwie się, narazie jest ok, ale tak to juz u mnie jest, że się odzywa, szczególnie w ciązy:-:)-(
POzdrawiam

nie no, niech ta nerka sie uspokoić, nie można tak męczyć kobiety w ciąży :wściekła/y:;-)

Eve - widze że luzy masz dziś w pracy, czy z domku piszesz?
mam podzielna uwage a ze pracuje na kompie cale 8 godz :nerd: to moge robic wsio na raz tzn byc z wami i pracowac! a fakt takftem troszke mam luzniejszy okres w pracy - kryzysik daje sie we znaki! :dry: wiec mam wieciej czasu dla was :-D
Poczułam się jakbys o mnie mówiła :-)
:-D jak masz na mysli to zapytanie Olesi_33 "tych ktore zafasolkowały" to tak mowilam o tobie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Eve masz dzisiaj dobry humor, super!!
POzdrawiam
oj mam fajny humorek naprawde! ale jak to sie mowi po burzy zawsze wychodzi słońce! :-D i tak jest u mnie wczoraj byl paskudny dzien i w domu i w pracy .... a dzisiej gitus! :-D
a z ta nereczką to uwązaj bo to prawda ze wsio w nas wylazi w ciazy moze do lekarza co???

Oj nie ładnie w pracy plotkować na BB, nie ładnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A ja zajadam śliweczki suszone, mniam, pycha:happy:

Katarzynko znowu nie mogę obejrzeć Twojego wykresu na

Już zaraz udostępnie (ostatnio nie mierzyłam). Tylko ta moja tempka przez imprezowanko to taka trochę zakręcona-)

Cześć Dziewczyny!

Kasiu a masz jakies predyspozycje do wielu serduszek, w rodzinie jakies bliźniaki czy cos?
Ja też o tym myśle, bo mojego M babcia ze strony mamy(czyli mojej teściowej mama jest bliźniaczką i mój teść tez jest bliźniakiem!!:eek::-)

W sumie to nie mam predyspozycji. U męża w rodzinie pojawiły się bliźniaczki, ale to chyba z linii damskiej - a własnie ta jest rodziną męża (a wydaje mi się że to zalezy od faceta - ojciec blixniaków nie był spokrewniony z rodziną mojego M)

:no:, miał być Marcelek ale niektórym z rodziny się nie podoba...myslimy jeszcze...jakoś trudno się zdecydować :zawstydzona/y:, z Darią łatwiej nam poszło.
;-)

Marcelek - mi też się podoba :-)

mam podzielna uwage a ze pracuje na kompie cale 8 godz :nerd: to moge robic wsio na raz tzn byc z wami i pracowac! a fakt takftem troszke mam luzniejszy okres w pracy - kryzysik daje sie we znaki! :dry: wiec mam wieciej czasu dla was :-D

:-D jak masz na mysli to zapytanie Olesi_33 "tych ktore zafasolkowały" to tak mowilam o tobie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Oj Tyyyyy obyś wykrakała :-) Nie wiem jak wytrzymam do testowania do 12.03.... na betkę nie mogę iśc bo mnie w końcu zwolnią. Zadużo się ostatnio zwalnialam na monitoring.....

Ja też przy kompie kwitnę i aż wstyd bo naliczam płace ludziom a za chwilę przeskakuję na 28 dni i na BB :-D

Oj nie ładnie w pracy plotkować na BB, nie ładnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A ja zajadam śliweczki suszone, mniam, pycha:happy:

No Niuniu nieładnie ale to już jak narkotyk :-)
Smacznego! Uważaj bo śliwencje przeczyszczają :-)

reklama
Do góry