ahh kropeczko, nie chce zapeszac ale dzisiejszy dzien to jakis przełom złej passy...
Elfa-jednym słowem -SUPEROWO!!!
Ciesze sie bardzo, ze w pracy sie ulozylo jak trzeba, nowy szefcio przyjdzie bedzxiesz miala git-zobaczysz! Gratulacje dla mezusia-a nie mowilam,z e szybko cos sie znajdzie!!! I zdrowka dla dziadzi!!! Oby predko doczekal u Ciebie prawnuków...z tym glaskaniem brzuszka-tez nam taki przesad-trzymam kciuki kochanie!!
Dzięki serdeczne. Modle się o jedno. Ten świat nie jest gotowy na bliźniaki z mego łona.
.
Haniu-fajnie to ujęłaś!!! ...ale blizniaki z takiej pary jak Wy to dopiero byloby cool!!!

...A tak wogole to jestes chyba najbardziej "przebojową forumowiczka"...bez urazy dla pozostałych...wiecie dziewczyny co mam na mysli- nie wiem jak Was ale mnie Hania rozbraja humorem i tekstami...czym Ty sie na codzien kobito zajmujesz??? Bo ja to bym Cie w jakims super kabarecie obsadzila-poublika bylaby pod wrazeniem!:-)
A w piatek odbieram swoje wyniki na hormonki caly zestawik wiec sie okaze czy u mnie wszystko oki. MAMO POMOCY.
Olesia-trzymam kciuki za hormonki! bedzie dobrze-nie mart sie za wczesnie i na zapas!!!
Chciałam się tylko z Wami przywitać. U mnie raczej będzie cykl bezowulki, :-( więc mam muchy w nosie i nie chcę nikogo dołować więc się nie odzywam. W poniedziałek idę do giny na monitoring i zobaczymy co z pęcherzykami. Trzymajcie się cieplutko. Pozdrawiam.
Misiarw-skad te przypuszczenia ze od razu bez owulki!!! misiu kochana-nie wolno tak mowic -zaciskam kciuki za piekne pecherzyki-i prosze nam tu wszystko napisac a nie tlumic w sobie gniewu, smutki i zlosci!!! po to jestesmy by wysluchac-pamietaj!
Wiosenny buziaczek dla ciebie!:-)
...A ty zaś z wirtualnymi koleżankami, jakąś żywą ci trza znaleźć.
A po cholere????
No wlasnie...

:-)
Dziendobry kochane ja tylko na sekundke chcialam sie przywitac bo wlasnie wychodze do pracy milego slonecznego dnia wam zycze kochane
Wiosna tuz tuz
Sisi-matko mochana-o ktorej ty wstajesz

??? Milego dnia...!
próbuje herbatki imbirowej za radą w.kropeczki - póki co POMAGA!!!
Kasiu-czyli udalo sie gdzies ją wyczaic? Super ze ci pomaga-ale juz ciiii...nie zapeszam bo jeszcze dzialać przestanie

Buziaki kochanie!
O co chodzi z ta papryka? :-)
A w ogole dziewczyny wczoraj przezylam szok, patrze na skierowanie na usg jakie dostalam, a tam napisane "bezplodnosc pierwotna" 

Olapop- kochanie spokojnie!!! Takie okreslenie oznacza bezpłodnosc leczona farmakologicznie-czyli taka wstepna, z ktora medycyna potrafi sobie poradzic -wiec nie denerwuj sie tą nazwa!!! jestem pewna ze po odpowiednim zastosowaniu wlasciwych lekow szybko zostaniecie rodzicami!
Ja tez ...podobnie jak radzila Ci Mari -poszlabym na twoim miejscu jeszcze na konsultacje do tego poleconego specjalisty. Bo wydac kupe kasy na zbetne leki to nie sztuka-rzecz w tym by miec pewnosc ze wydanie tej kasy jest niezbedne i da poządane efekty.
Słonko-umow sie na wizyte do tego superlekzra od catedry...mysle ze warto.
Buziaki!
Witam Babeczki:-)
Szef mnie wywali z roboty... Nie było mnie jeden dzień i ponad godzinę zeszło mi z przeczytaniem tego co naskrobałyście. Normalne że powinnam ten czas poświęcić na coś innego

Ale co tam.... Zaraz się biorę. czekam na dobre wieści.... Musicie mnie trochę podbudować....Bo mimo zajefajnej pogody za oknem jakiś wnerw mnie dopadł.
Ok no ja Zajaczku tak po cegielce zaczne podnoszenie twojego humorku! Co to zanerwy sie trzymaja? No wiesz-z ztaka wiosna to same radosne mysli maja isc w parze a nie jakies tam ten-tego...

A tak wogole to co tak zadko do nas zgaladasz??? pewnie czytasz ale siedzisz cicho...i chrupiesz marchewki:-)
Pozdrawiam Was kobitki nie udzielam sie na forum bo do staranek zostaly mi przynajmniej 3 miesiace i lapie rozne doly przez to. Poki co dostalam okres i teraz czekam na wizyte u lekarza zeby okreslic plan dzialania. Tylko ze tak dlugo wszystko trwa. Milego dnia
?
Mari27-kochanie-no to podajmy sobie dlonie...ja tez tak muszeodłożyc staranka na poczatek lata dopiero, albo i dluzej....przez to głupie kolano

....wiem ze to nie jest latwe, ale co zrobic, jak trzeba to trzeba! jednak nie ma tego zlego-słonko-popatrz piekna wiosna idzie, mozna bedzie sie wyluzowac i podladowac akumulatorki zeby latem staranka zaczac z full battery :-) Sciskam mocno!
to fakt! ale wiesz co mnie bardziej martwi cytomegalia! bo jesli chodzi o toxo to jakos tak czlowiek wie wiecej na jej temat wiec czego musi unikac!!! myc dokladnie wazywa owoce surowe mieso nie grzebac w ziemi bez rekawiczek itp a z cytomegalia to zrzadzenie losu! 
Eve-a ile masz tych monocytow i jakie jednostki? ja tez je badalam i mam troche za malo, ale lekarka powiedziala,z eby sie tym nie martwic bo nie jest to wiekszy problem...

Kochanie-o co biega z ta chlamydia? to tez trzeba badac??? ja mam ta cytomegalie wysoka i mam powtorzyc na obecna IgM, no i wiem o toxo...A wogole to lekarz -ortopeda-widzial ten moj wynik z cytomegalii we wtorek -przypadkiem i powiedzial zebym koniecznie to sprawdzila bo jakbym zaszla w ciaze a bylabym teraz chora to poronienie gotowe...I piowiedzial z emusialam miec silny kontakt z choroba bo mam go-wynik- ponad 300...

Boze...ile tych nazw jest , juz mi sie wszystko miesza
A ja dzisiaj jade na slask do Katowic do "superspecjalisty" od kolana-tzn tata mnie zawozi bo bol mam taki ze sama prowadzic samochodu nie jestem w stanie...a ten doktorek operowal moja mame i jest podobno naprawde dobry...za wizyte bierze 300 zl(wariactwo chyba , nie???!!!)
mam andzieje,z e nie wydam kasy na darmo i poznam jakies konkrety...
trzymajcie kciuki!!!
Aha-motylku-jak tescik???
Kingus-jak po wizycie-daj znac koniecznie!!!