elisabeth
Październik '06 i '09
ja właśnie wstawiłam sobie nowy i jest wsio oki... także nie wiem o co chodzi....dziewczyny co sie dzieje z suwaczkami i wogole???? ja nawet nie moge wymazac swojego!chcialam zlikwidowac obecny ale sie nie da!!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja właśnie wstawiłam sobie nowy i jest wsio oki... także nie wiem o co chodzi....dziewczyny co sie dzieje z suwaczkami i wogole???? ja nawet nie moge wymazac swojego!chcialam zlikwidowac obecny ale sie nie da!!!!!
tak , jestem na 3 roku naszczescie ostatanim,juz mam dosyc
gdyby nie wydaen tyle kasy to chyba bym to w cholere rzucila hehe
![]()
robie testy i nie wyszła mi ciemniejsza kreska druga. Niby wczoraj i przedwczoraj wychodziły dwie kreski, ale jakieś takie blade w porównaniu z tym co było w poprzednich testach, a dziś nic...jedna i koniec 
Dobry wieczor
Zaraz przeczytam wszystko co naskrobalyscie dzisiaj. Ale miedzy czasie chce juz zadac pytanie
Jak to u was jest z tym plodnym sluzem ? Kiedy on sie u was pokazuje, na ile dni przed owulka sie pokazuje ?
Ja juz za 4 dni powinnam miec owulke, ale sluz nadal gesty, kremowy.
Kiedy u was sie pojawia ?
Znalazłam pracę w kadrach za małą kasę ale spokojna atmosfera i blisko do domu. Teraz mam inne cele niż zarabianie dużej kasy;-);-)kinguś a gdzie pracujesz?pytam , bo pamitam jak szukalas pracy
Białko kurze jest trochę przejrzyste ;-);-)sprawdzałam po kąpieli śluz i już jest jak białko kurze i rozciągliwy..ale podobno przy owulacji musi być przejrzysty i ciągnący..
Witaj:-)Jeju Dziewczyny wkońcu was znalazłam.:-) Zgłupiałam już normalnie!
I jak ????Odezwij sięDzień dobry z rana:-)
Ale mam ogromnego stres przed wizytą dzisiaj u lekarza.

:-):-):-) Przedstawiałam się na początku ;-);-)też bardzo ładniew życiu bym nie wpadła na to że nie jestes Kinga
![]()
W końcu jesteś:-):-):-)Witajcie Dziewczynki!![]()
Ja ja byłam jeszcze w ciążydziewczynki nie macie jakiegos pomysla na przeziebienia i zaycznam cos pokaslywac... kurcze juz biore cytryne,, miodzik,, gardlo mam szalikiem owiniete,, plus robie sobie syrop z cebuli ,, moze macie jeszcze jakies domowe sposoby??
W czwartek idę i mam nadzieje, że @ już się do tego czasu skończy.Kingus-buziaki dla Ciebie, ty tez chyba jakos zaraz masz wizyte u ginki![]()

Mam nadzieje, że humorek już lepszybuziolki kochane, ja chyba dzis w szlafroku zostane taki mam humor do bani....

Piękne imiona:-)a ja zawsze chcialam miec dziedzie zimowąnajlepiej ze stycznia , tak jak ja
i syneczka- Maciusia albo Michasia
![]()
:-)a jak będzie synek to też sie ucieszę. I też Michaśalbo Olafek
![]()
a co do imion to z chlopcem jeszcze mamy problem .. moze Patryk, Radek a dziewczynka na 99% LidiaMysleliśmy jeszcze o Kubusiu tylko gdzie sie czlowiek nie obejzy to Kubusie same! i jak widac marzy mu sie parka
![]()

A kiedy będą wyniki ??witam Was kochanezrobilam dzis badanie prolaktyny, teraz czekam tylko na wyniki. jak tam wasze humorki dzisiaj??
![]()
masakra dotego odpadam z testowanek dostalam wcoraj@ 3 dni za wczesnie jestem zla
dziewczyny przylazla do mnie @ito dwa dni wczesniej
jak ja mam teraz sobie suwaczek ustawic???
Ja ciągle trzymam kciukiromka, OLCIA u mnie bez zmian@ nie mam.
Rano troszke mnie podbrzusze bolało..pomyślałam że to pewnie @ zaraz zaskoczy a tu nic... uspokoiło sie i cisza![]()

Napisz kochana jak było :-)my dzis idziemy na 18 na usg.. oby bylo zdrowe i mialo wszytsko normalne... i zeby pokazalo co tam ma..![]()
Ja niestety nie pamiętam kiedy się pojawia u mnieJak to u was jest z tym plodnym sluzem ? Kiedy on sie u was pokazuje, na ile dni przed owulka sie pokazuje ?

ja właśnie wstawiłam sobie nowy i jest wsio oki... także nie wiem o co chodzi....
U mnie też dobrze wchodzi ale parę dni temu jak chciałam zmienić to mi wyskakiwał ten sam błąd.ale wstawiasz do tam gdzie jest edytuj sygnature?? ja tak zawsze robilam a teraz mi cos pisze ze niby za duzo liniejk ale jak??? bez sensu...
no kochana trzymam sie, wlasnie sobie przetlumaczylam ze przynajmniej szybciej zaczniemy porządne starankaMarzenixx - zaczal sie kolejny cykl, i kolejna nadzieja. Trzymaj sie slonko
?

jest napisane wyzej ze zmienil sie sposob wyswietlania sygnaturek i nie moga byc za wysokie
ale najwazniejsze ze mam