martyna222
udało się ! :)
tak wczoraj powiedział i pokazał że to jest płyn ? sama go widziałam?Pojecia nie mam, a powiedzial Ci ze płyn był??? dziwne...niech sie lepiej zorientowane ode mnie wypowiedzą...
A tak wogole to GDZIE JEST MĘZATKA???....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak wczoraj powiedział i pokazał że to jest płyn ? sama go widziałam?Pojecia nie mam, a powiedzial Ci ze płyn był??? dziwne...niech sie lepiej zorientowane ode mnie wypowiedzą...
A tak wogole to GDZIE JEST MĘZATKA???....
Martynko-to czemu nie zapytalas go skad plyn jak nie bylo owulacji??? jej ja juz sama nie wiem??? dziewczyny-ktora wie cos o plynie???tak wczoraj powiedział i pokazał że to jest płyn ? sama go widziałam?
to skoro nie miałam owualcji to skąd ten płyn?
NO TOŚ JUZ STRACONA, OJ BEDZIE SIE HANKA W PIEKLE SMAŻYŁA A BORUTA JUZ ŁAPSKA ZACIERA...CZY RACZEJ KOPYTKAZEBY W PIATEK W WIELKIM POSCIE SCHABOWY I JESZCZE PIWO
zartuje oczywiscie...
Witam was dziewczyny i proszę o radę. Staramy sie z mężem o dzidzie juz jakiś czas ale moje pytanie dotyczy testu ciązowego czy możliwe żeby nie wykazał ciązy dokładnie 12 dni po przytulankach sprawdzałam Bobo Testem.bo ja już stracciłam nadzieję i czepiam sie wszystkiego może to jednak za wcześnie choć nie wydaje misie:-(
już kochana pyt. się na innym forum... podobno musi jakoś się przejść jedna faza cyklu w drugą tzn. że organizm przygotowuje się do @Martynko-to czemu nie zapytalas go skad plyn jak nie bylo owulacji??? jej ja juz sama nie wiem??? dziewczyny-ktora wie cos o plynie???
ja zaraz sprobuje to googlnac dla Ciebuie, moze cos znajde wiecej niz wiem od gina...
Jestem ok 3 dni przed @ a cykle mam 29-32 test zrobiłam dzisiaj w 28 dc. No własnie wiem że nie powinnam testowac ale myślałam że jajo zniose i nie wytrzymałam a teraz taki dół mnie dopadł bo raczej nici z fasolki w tym cykluNicolette kochanie-a jak dlugie masz cykle??? W którym dniu cyklu robilaś test i ile bylo to dni przed spodziewaną @?
Tak wogole to nie wolno testowac sikancem przed terminem...wiesz o tym??? nawet jak na tescie pisza rozne rzeczy to tylko reklamowe czary-mary...
Bobotest to jeden z czulszych i lepszych testow, ale jesli jestes przed teminem (a pewnie takl) to naeet on mogl jeszcze nic nie pokazac.
najwczesniej-bo okolo 10 dni po owulacji-ciaze da sie wykryc badaniem beta z krwi-i to jest badanie pewne na 100%.
Jestem ok 3 dni przed @ a cykle mam 29-32 test zrobiłam dzisiaj w 28 dc. No własnie wiem że nie powinnam testowac ale myślałam że jajo zniose i nie wytrzymałam a teraz taki dół mnie dopadł bo raczej nici z fasolki w tym cyklu
Jestem ok 3 dni przed @ a cykle mam 29-32 test zrobiłam dzisiaj w 28 dc. No własnie wiem że nie powinnam testowac ale myślałam że jajo zniose i nie wytrzymałam a teraz taki dół mnie dopadł bo raczej nici z fasolki w tym cyklu
". Malo nie umarłam ze smiechu.