reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Mam nadzieje, że wizyta będzie skuteczna.
Wiem, że nie mogę jeść tłustych rzeczy a na kolację coś lekkiego.
Wieczorami mdli ale wymiotowałam tylko 2 razy :tak::tak:

No to dobrze ze przynajmniej wiesz co Ci szkodzi...mam nadzieje, ze obejdzie sie juz bez spotkan z muszelka...
Na kiedy masz termin Kingus...?

No i ja wpadłam się przywitać.
Zadanie domowe muszę zrobić i info na necie szukam.
Tak co nieco poczytałam - czyżby Hanka uciekła, M ją do garów zagonił czy co, bo z tego co wiem to już grzali tam się porządnie. Co ona wyprawia!
A tak w ogóle to chyba wszystkie fasolki się z worka wysypały, czy może ogrodnicy do siania wszystko wykupili! Otóż u mnie też już oznaki @ są!!! :crazy:
Może później zajrzę.;-)

No to dzialaj niunia-ucz sie, ucz...tylko sie nie pochwalilas co za wiedze tajemną teraz zglebiasz???
I nawet nie gadaj że @ sie zbliza...nie wolno jej!!!

reklama
Witajcie! Ale mam zaległości do nadrobienia :szok::szok: ale to jak skończę porządki.

Dziewczyny ja dziś znów powtórzyłam test, dziś już kreseczka jest bardziej widoczna, wieczorem wkleję zdjęcie. I teraz nie wiem kiedy zapisać się do gin, żeby już coś było widać. A poza tym to często w ciągu dnia boli mnie podbrzusze. Nie wiem czy to normalne. Boję się i martwię czy wszystko będzie dobrze
! Do wieczora

Butterfly-no to super, ze krecha wyraźnieje:-) Bardzo się kochana cieszę!
Tylko nie denerwuj się teraz i nie myśl za wiele...podbrzusze moze Cię bolec bo się zagnieżdzalo, teraz rozciąga itd...A do lekarza najlepiej umow sie na termin-koło 6 tyg ciaży liczonego od @ czyli okolo miesiąc po owulce...wtedy juz powinno bić serduszko małego motylka/motylków:-)

Dzięki za dane...ten 8zl test to napewno sikany bo jak na dokladniejszy to za tanio chyba by bylo...
Nektarynko-nie smutaj sie niczym i nie denerwuj, bo co sobie nakladziesz w dzien do łepetynki to noca wychodzi w snach...a masz byc wyspana i wypoczeta bo staranka cala parą!

A w zwykle soboty to tak zawsze te ciasta pieczesz??? No masz dar dziewczyno-podziwiam!

PS i pozdrówki dla kazika (zgadlam?) i Krysi/Bozenki??? pewnie cos siądzie...?

tak tak Kazik i Krystynka:)
odnosnie myslenia itd.. w sumie to ostatnio o niczym nie mysle tylko jak tu uciec od mojego M bo tylko by chcial mniej piescic a ja nie chce by sie zbyt nie podniecal i zeby wytrzymal do niedzieli/poniedzialku na gorące przytulanki.. zobaczymy jak to bedzie z tą owu w tym miesiacu...
w sumie takie ciasta zaczelam w lutym co tydzien piec.. zawsze jakies z masa.. ostatnie dwie soboty odpuscilam bo zle sie czulam.. wczesniej to tam na swieta a teraz co rusz cos pieke a to w tygodniu oponki tacie do pracy na imieniny.. i tak jakos wychodzi..

co do tego nakladania do glowki to moze faktycznie boje sie co bedzie no moze nie az tak bardzo ale gdzies w poswiadomosci cos jest..

Termin 14 październik

.

Suuuuper!!! To moze jakaś nauczycielka/nauczyciel Ci się trafi???

Kochanie a na mdłosci wyprobuj herbatke z imbiru-polecalam Katarzynce 79 i podobno jej pomogło-jest taka tetleya zielona z imbirem i lemonką Tetley-green tea/ ginger&lemon & cos tam jeszcze - w zielonym opakowaniu- z korzeniem imbira i lemonka na zdjeciu -25 (chyba) saszetek do parzenia.
Imbir jest w tych sprawach skuteczny.

odnosnie myslenia itd.. w sumie to ostatnio o niczym nie mysle tylko jak tu uciec od mojego M ....

"Bo nie o to chodzi by gonic króliczka, ale by złapac go...":-D:-D:-D
Uciakj byle skutecznie, ale jak przyjdzie pora to już daj sie złapac:-)
A stosujesz jakies testy itp...bo żeby się owu nie przesuneła jak u zajaczka... o 4 dni:szok:

A zbliża się, zbliża.

Co za wiedza?
Pochwale sie po. Jak zaliczę test na "5".

@ mówimy NIEEEEE
A na tescie zycze nie tylko 5 ale nawet 6!!!
powodzenia tajemnicza kobitko;-)

Ok moje kochane dziewczynki-ja na dzisiaj spadam...bo zaraz mój tata przywiezie do domu kamikadze-tj. mojego bratanka i bratanice i będe za "ciocię w opałach" do jutra robila:-))))
A Wy mi tu nie wariujcie za bardzo dzisiaj popołudniu i wieczorem, zebym sie jutro z czytaniem wyrobila na zakręcie:-)

I na koniec-czy u was też tak ładnie posypało sniegiem??? Bo ja mam za oknami piękne osnieżone sosny i zimę na całego...tak czysto i biało...duzo lepiej niż było rano jak wstałam...
Milego weekendziku!!!
Buziaki

Ostatnia edycja:
"Bo nie o to chodzi by gonic króliczka, ale by złapac go...":-D:-D:-D
Uciakj byle skutecznie, ale jak przyjdzie pora to już daj sie złapac:-)
A stosujesz jakies testy itp...bo żeby się owu nie przesuneła jak u zajaczka... o 4 dni:szok:

testy owu mielismy stosowac w tym cyklu ale ze mam monitorig w poniedzialek i clo to stwierdzilismy ze tempka i sluz wystarcza bo obserwacji.. zobaczymy, dzis czwarty dzien wstrzemiezliwosci a mojemu M w koncu dam sie zlapac..

I na koniec-czy u was też tak ładnie posypało sniegiem??? Bo ja mam za oknami piękne osnieżone sosny i zimę na całego...tak czysto i biało...duzo lepiej niż było rano jak wstałam...
Milego weekendziku!!!
Buziaki
taaaa sypneło ale raczej deszczem.. od 3 dni pada.. deszcz :angry::angry:

:wściekła/y:U mnie za oknem jest okropnie, szaro, mokro, bleee...
A śniegu temż już nie chcę, niech się już zrobi ładna i słoneczna wiosna!!!:tak:

reklama
DZIEKUJE bardzo za wasze rady, jestescie SUPER. Poczytuje sobie was z lozeczka ale jakos nie moge zabrac sie za pisanie, po prostu jetem dzis do doooooopy. Pewnie przez to chorobsko to i @ przyjdzie :no::crazy:

Do góry