lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Olesia
A jaki drink ? Ja uwielbiam Baccardi Breezer, mniamiiii
A jaki drink ? Ja uwielbiam Baccardi Breezer, mniamiiii
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WITAJCIE KOCHANE!!!
Dawno mnie tutaj nie było. Chyba jestem w ciąży!!! Opowiem Wam Skarby od początku dlaczego mam takie podejrzenia. Więc tak: ostatnio okres skończył mi się 31 stycznia i przez cały luty 28 dni nie miałam okresu. Zaczął się marzec i dziś jest 7 marca i w dalszym ciągu nie mam miesiączki... Zrobiłam 5 testów ciążowych i na każdym z nich wyszły mi 2 kreseczki. Najpierw druga była taka blada a teraz są obie mocno czerwone. Jednak mam wątpliwości do tego czy jestem w ciąży bo od urodzenia mam straszne bakterie w moczu, które mogły sfałszować wynik testu...;-( Jak myślicie czy mogę być w ciąży patrząc po dacie ostatniej miesiączki? Podobno jak jest się w ciąży to się to czuje a ja tak naprawdę nic nie czuje ;-(
Dziewczynki jutro na kanale National Geografik o godzinie 21.00 będzie film dokumentalny "W łonie matki"
Czyli jak powstaje dziecko od fasolki do porodu co i jak a i będzie też o bliżniakach.
Polecam bo oglądałam juz film z tej seri o ciązach mnogich i super tak więc które mają ten kanał to jutro obowiązkowa lektura![]()
Kochana wszystko jest OK nie martw sie choc w tym jestesmy naj lepsze nikt nas nie pobije. Jeszcze tylko 2 dni i uslyszysz swoje dzieciatko, a u mnie tylko 2 dni i sie dowiem czy sie udalo zafasolkowac.
Olesia to razem testujemy:-)
Olesia wracaj do Polski, nie wiem jaki jesteś rocznik ale gdzie chodziłaś w Elblągu do szkoły, chodzi mi nie o podstawówkę ale wyższa, jeśli mogę zapytać oczywiście.
Dziewczynki jutro na kanale National Geografik o godzinie 21.00 będzie film dokumentalny "W łonie matki"
Czyli jak powstaje dziecko od fasolki do porodu co i jak a i będzie też o bliżniakach.
Polecam bo oglądałam juz film z tej seri o ciązach mnogich i super tak więc które mają ten kanał to jutro obowiązkowa lektura![]()