reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

dostałam najpiękniejszy prezent na dzień kobiet.
zrobiłam test w 12 dfl i są ii kreski !!!!

nie mogę uwierzyć w to co się wydarzyło. W to, że się udało w końcu w 4 cyklu starań !!!

wg moich obliczeń termin mam na połowę listopada.
do gina już wcześniej się zapisałam na 01.04 (w prima aprillis)- mam nadzieję, że moja ciąża to nie żart :)

druga kreska jest słaba , ale teraz ją widać bardziej :)
test zrobiłam o 5 20 po zmierzeniu tempki. Wówczas kreska była ledwo widoczna i pomyślałam, że siłą woli chyba ją widzę,a tak naprawdę jej nie ma :-d

cudem zasnęłam i wstałam po 7 00 i patrzę na ten test i szok !!
jak pasek testowy wysechł to kreska zrobiła się wyraźniejsza :))

na betę nie idę, bo nie mogę się zabardzo już zwalniać z pracy rano. Musiałabym znaleźć gdzies betę popołudniu, ale już chyba sobie ją podaruję i pójdę poprostu do gina 01.04.
to będzie 9tc :-)
od męża dostałam kolczyki na dzien kobiet,a on dostał teścik :-)

g r a t u l u j e !!!!!!

reklama
Pysiu coś tam się mrowiło w podbrzuszu, ale myślałam, że to ,moja psycha :-)

Robiłam sobie nadzieję, tylko na tej podstawie, że tempka w pochwie była cały czas wysoko i muszę poprostu muszę w nocy sikać.

Wcześniej tak nie miałam :-)

Dziękuję Wam dziewczynki :-)

Oczywiście moją radość przesłania strach :-)

Myślicie , że wizyta u gina w 9 tygodniu to zapoźno trochę ?

JA SIE ZAPISAŁAM W 7 I JUŻ JAJO ZNOSZĘ:) więc jak masz możłiwość to spróbuj przełożyć na 7 tydzien. Jak dzwonilam do gina to powiedziala, ze jesli nie ma niepokojących objawów to pierwsza wizyta powinna byc w 7 tygodniu, ale jeśłi masz cierpliwośc to pocekaj do 9.

ja dziś sikałam w nocy 5 razy!!! masakra :)

Hehe powoli zaczynam znać ten ból :-)

JA SIE ZAPISAŁAM W 7 I JUŻ JAJO ZNOSZĘ:) więc jak masz możłiwość to spróbuj przełożyć na 7 tydzien. Jak dzwonilam do gina to powiedziala, ze jesli nie ma niepokojących objawów to pierwsza wizyta powinna byc w 7 tygodniu, ale jeśłi masz cierpliwośc to pocekaj do 9.

Narazie nie chcę isć prywatnie bo mam super lekarza na NFZ, ale na wcześniejszy termin nie ma juz miejsc....:-(

OLcia - gratulacje!!!!!!!!!! :-):-):-) szczęściara:-):-):-) obym i ja i cała reszta staraczek ujrzała jak najszybciej II krechy na testach...

A my dziś mamy 12 rocznicę poznania z moim K... No i czas staranek zacząć bo to już 10 dc... będzie się działo. Mam nadzieję, że na rocznicę ślubu w sierpniu będziemy już we czworo:-):-)

Zyczę Wam powodzenia !!! I wszystkim dziewczynkom przesyłam FLUIDKI !!!!!

reklama
Do góry