reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

ni mi tez wlasnie :)

aa o spaniu i czestym sikaniu nie wspominam bo u mnie to normalne

tylko jest jedna sprawa w sobote rano mielism z mezem ostry sex a potem powtórka po południu i od wczaraj pojawil mi sie ból w podbrzuszu jak na okres

niewiem czy to przez sex, przez ciaze czy na ta wredna @

prosze trzymajcie za mnie kciuki , aby nie przylazła

reklama

tylko jest jedna sprawa w sobote rano mielism z mezem ostry sex a potem powtórka po południu i od wczaraj pojawil mi sie ból w podbrzuszu jak na okres

no to trzymam mocno :-):tak::-)

Kasia
a masz jakies zachciewajki???

Ja jak pare lat temu zaciazylam to strasznie chodzil za mna ser zolty, ktory mogl dla mnie nie istniec wczesniej.

hmm zachcieawej raczej nie, ale w druga strone odpcyha mnie od wielu rzeczy które wczesniej lubiłam

Trzymaj nogi razem to zostanie pobity rekord z lutego. Trzymam kciuki. Kiedy testujesz????

Hanka własnie obiecałam sobie ze w tym cyklu nie zatestuje zbyt wczesnie choćby niewiem co, dopiero po 7 dniach opóznienia, tak że jak do Soboty do 14 nie dostane @ to dopiero zatestuje

Trzyma kciuki ale i z tym ostrym sex-em musicie troche sfolgowac. Nie kazda fasolka to lubi.;-)

kobietki jednak wam napisze, choc nie chciałam zapeszac, ale bardzo wielka mam nadzieje ze w tym cuklu mi sie udało

1. zmiana jadłospisu - bo od ponad tygodnia ciazgnie mnie bardzo do jarzyn i zdrowego odzywiania, odpycha od słodyczy a zwłaszcza czekolady ( chyba jeszcze nigdy tak nie miałam)

2. mam 29 dzien cyklu ( termin @) a tempka dalej utrzymuje sie na wysokim poziomie...(w ostatnim cyklu spadła 4 dni przed @)

3. bolą mnie bardzo piersi od kilku dni, nie cały czas, ale pojawiaja sie kłucia i takie silniejsze niz zwykle przed @, a sutka to mam tak bolesne ze nawet delikatnie nie moge ich dotknac

4. mam ochote na sex z samego rana ( sex z rana to u mnie wrecz nie mozliwe)

5. doszła jeszcze to, ze od 2 dni nie umie wyczuc szyjki macicy czyli jest wysoko , w temacie wyzej to podglądnełam..

6. jest we mnie takie silne przeczucie ze jestem w ciązy

7. mdłosci mam od tygodnia

ehh dziewczyny to chyba wszystkie objawy i mowie wam ze jak dostane @ to bede bardzo rozczarowana

a kiedy testujesz?
pachnie mi fasolką
Kasia
a masz jakies zachciewajki???

Ja jak pare lat temu zaciazylam to strasznie chodzil za mna ser zolty, ktory mogl dla mnie nie istniec wczesniej.

mam zachciewajki raczej na kwasne.

no własnie wiem i troche sie martwie czy sobie nie zaszkodziłam, a dzis rano znow maialam rano ochote na sex, moj m jestem pełen podziwu dla mnie , bo to on zawsze rano bezskutecznie sie do mnie dobierał, a teraz ja sama wychodze z propozycja hihhi

na szczescie od jutra znow praca to ranne igraszki sie skonczą..

a i olesia teraz zauwazylam ze pytanie o zachcewajki było do kasi ;)
ale moja odpowiedz w sumie była by podobno mnie tez bardziej na kwasne..

kobietki ja tylko pare objawów i juz czuje sie prawie jak mama :)

no własnie wiem i troche sie martwie czy sobie nie zaszkodziłam, a dzis rano znow maialam rano ochote na sex, moj m jestem pełen podziwu dla mnie , bo to on zawsze rano bezskutecznie sie do mnie dobierał, a teraz ja sama wychodze z propozycja hihhi

na szczescie od jutra znow praca to ranne igraszki sie skonczą..

a i olesia teraz zauwazylam ze pytanie o zachcewajki było do kasi ;)
ale moja odpowiedz w sumie była by podobno mnie tez bardziej na kwasne..

kobietki ja tylko pare objawów i juz czuje sie prawie jak mama :)

daj troche fcetowi odpoczac, teraz pamietam pewne stwierdzenie mojeg znajomego ze z ciazy jego zony wspomia najlepiej sex (zonka wiecznie napalona):-):-D

Dziękuję za gratulację.Po obiedzie usnęłam i dwie godziny spałam ale mi dobrze było:szok: Mój misiek się cieszy ale oboje byliśmy w szoku ja zaczęłam sprzątać zmywać naczynia aby tylko się czymś zająć i nie siedzieć.Zbudziłam go tą wiadomością:-D i trochę nie dowierzał mówi a ta kreska taka blada:tak: potem czytał sobie w necie :-D i pojechał po następny test do apteki.Jeszcze rodzicom nic nie mówimy poczekamy po terminie @.
Dziewczyny drugi test który zrobiłam z rozcięczonego moczu nie pokazał nic test firmy Amil czułość 20.Pierwszy test który zrobiłam to Pre Test czułosć 25 mocz z całej nocy druga kreska pokazała się po chwili..Wkleję fotke zaraz.

Olesia a ty jaki test robiłaś i czy z pierwszego siusiu?
Elfa ja tak samo czuję swoje piersi i do tego na lewej mam pokażną żyłkę:szok:a jajniki to też tak czułam jak Hanka.

reklama
Do góry