reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Ja miałam w domu dwa testy:

- Quick Vue- płytkowy czułość25ml/U/ml-cena 15 zł

- Kinder Test- płytkowy, ale nie widzę na ulotce czułości i to właśnie ten zrobiłam dziś rano. Kosztował 8 zł

Kreseczka jest tak słaba jak u Ciebie Karola :-)

Drugi test zrobię dopiero za kilka dni, staram się nie popaść w paranoję :-)
Ja własnie nie potrzebnie robiłam drugi test i paranoja gotowa.
Też mam ten Quick z bobasem w ręczniku na zdjęciu zrobię go jutro rano i to koniec testów.
Olica pewnie podobne terminy będziemy miały.:-)

Też bym tak chciała... muszę być jeszcze cierpliwa, może jeszcze tylko jeden miesiąc?!
Hania trzymam kciuki!!!!

Trzymaj, trzymaj:-)

Jadźki obcykałam już 5 wzorów na drutach. Sama z podziwu nie mogę wyjść jaka ja zdolna jestem. No cóż muszę się z tym faktem pogodzić i jakoś dalej żyć. Ale ciężkie jest życie wiedząc o własnym geniuszu. O ja biedna.

Ja własnie nie potrzebnie robiłam drugi test i paranoja gotowa.
Też mam ten Quick z bobasem w ręczniku na zdjęciu zrobię go jutro rano i to koniec testów.
Olica pewnie podobne terminy będziemy miały.:-)

Mi na kalkulatorze BB wychodzi 09.11.2009 :-) Dziś od dnia okresu 5 tydzień,7 dni. Jutro 6 się zacznie. A TY?

Trzymaj, trzymaj:-)

Jadźki obcykałam już 5 wzorów na drutach. Sama z podziwu nie mogę wyjść jaka ja zdolna jestem. No cóż muszę się z tym faktem pogodzić i jakoś dalej żyć. Ale ciężkie jest życie wiedząc o własnym geniuszu. O ja biedna.
ja to wierzę w twoje trojaczki?!:-D:-D:-D zobaczysz jeszcze załozymy nowy wątek ciąży mnogie i wieloracze;-):tak:

Hania ty to na bank zobaczysz dwie kreseczki z takimi jajeczkami;-)
Śmigłem zakręciłaś i gotowe.:-D
Ja w tym cyklu przytulałam się 10,11,12 dc
Martynka trzymam kciuki za IUI i aby były jajeczka i dwie kreseczki potem.

Mi na kalkulatorze BB wychodzi 09.11.2009 :-) Dziś od dnia okresu 5 tydzień,7 dni. Jutro 6 się zacznie. A TY?
Ostatnią miesiączkę miałam 13 lutego wg.kalkulatora BB to jest tak.
rzybliżony termin porodu to 20 listopada 2009 roku. znak zodiaku: Skorpion
Dziś jest 4. tydzień 3. dzień ciąży. Kalendarz ciąży BabyBoom: Czwarty tydzień

reklama
ja to wierzę w twoje trojaczki?!:-D:-D:-D zobaczysz jeszcze załozymy nowy wątek ciąży mnogie i wieloracze;-):tak:

A ty co też się piszesz na przyjazd do mnie na użyczenie cyca. Bo ja mam tylko dwa cycki więc trzecie będzie głodne.
No ale ciocie takie chętne więc może się okazać, że w ogóle nie będę musiała karmić bo każda da cyca. Na razie potrzeba mi 3 lasek ale nie bić się ustali się tygodniowy grafik.

Ja w to głęboko wierze, tylko ja człowiek małej wiary jestem.
Ostatnio wyczytałam w necie (już sobie obiecałam, że niczego nie będę szukać), że może jeszcze być taka ewentualność, że baba ma nieprzyjaźnie nastawione środowisko dla plemników. I one giną czy nie mogą się przedostać, jakoś tak.
Są na to badania ale ja nie zrobiłam ich. Wszystko sprawdziłam tylko nie to. Qurwa mać.

dziękuje ... no teraz to muszę dać czadu z tymi jajeczkami... muszą być!!!

Jadźka musisz odstawić ekstremalną jazdę bez trzymanki. Wal od razu kilka tak jak ja.

Do góry