martyna222
udało się ! :)
Też bym tak chciała... muszę być jeszcze cierpliwa, może jeszcze tylko jeden miesiąc?!
Hania trzymam kciuki!!!!
Hania trzymam kciuki!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja własnie nie potrzebnie robiłam drugi test i paranoja gotowa.Ja miałam w domu dwa testy:
- Quick Vue- płytkowy czułość25ml/U/ml-cena 15 zł
- Kinder Test- płytkowy, ale nie widzę na ulotce czułości i to właśnie ten zrobiłam dziś rano. Kosztował 8 zł
Kreseczka jest tak słaba jak u Ciebie Karola :-)
Drugi test zrobię dopiero za kilka dni, staram się nie popaść w paranoję :-)
Też bym tak chciała... muszę być jeszcze cierpliwa, może jeszcze tylko jeden miesiąc?!
Hania trzymam kciuki!!!!
Ja własnie nie potrzebnie robiłam drugi test i paranoja gotowa.
Też mam ten Quick z bobasem w ręczniku na zdjęciu zrobię go jutro rano i to koniec testów.
Olica pewnie podobne terminy będziemy miały.:-)
ja to wierzę w twoje trojaczki?!Trzymaj, trzymaj:-)
Jadźki obcykałam już 5 wzorów na drutach. Sama z podziwu nie mogę wyjść jaka ja zdolna jestem. No cóż muszę się z tym faktem pogodzić i jakoś dalej żyć. Ale ciężkie jest życie wiedząc o własnym geniuszu. O ja biedna.
dziękuje ... no teraz to muszę dać czadu z tymi jajeczkami... muszą być!!!Hania ty to na bank zobaczysz dwie kreseczki z takimi jajeczkami;-)
Śmigłem zakręciłaś i gotowe.
Ja w tym cyklu przytulałam się 10,11,12 dc
Martynka trzymam kciuki za IUI i aby były jajeczka i dwie kreseczki potem.
Ostatnią miesiączkę miałam 13 lutego wg.kalkulatora BB to jest tak.Mi na kalkulatorze BB wychodzi 09.11.2009 :-) Dziś od dnia okresu 5 tydzień,7 dni. Jutro 6 się zacznie. A TY?
ja to wierzę w twoje trojaczki?!zobaczysz jeszcze załozymy nowy wątek ciąży mnogie i wieloracze;-)
Hania ty to na bank zobaczysz dwie kreseczki z takimi jajeczkami;-)
Śmigłem zakręciłaś i gotowe.
Ja w tym cyklu przytulałam się 10,11,12 dc
Martynka trzymam kciuki za IUI i aby były jajeczka i dwie kreseczki potem.
dziękuje ... no teraz to muszę dać czadu z tymi jajeczkami... muszą być!!!