Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pysia co ty się samcem martwisz. On ma sielankę, raj na ziemi.
Właśnie wstał więc lecę śniadanko przygotować. Widzisz jak ma dobrze!!!!
Wpadnę jeszcze.

Wikula, niech moc będzie z Tobą!!!! Badź dzielna. U mnie nadzieja w tym cyklu zdechła. U ciebie jeszcze nie. @ miała być w środę (a mam praktycznie jak w zegarku) a przylazła w sobotę. Myślałam że sobie dzisiaj teścik z rana zrobię a tu, nici.Nie wydaje mi się, żeby było za wcześnie albo kiepski test... @powinnam dostać dzisiaj albo jutro no chyba, że coś się przesunęło..Ja do piątku @ nie bedzie to zrobię jeszce jeen test. Oby się okazało, że dzisiaj to jednak za wcześnie!!!! ALe jakoś powoli traacę nadzieję, liczę na to, że chociaż w następnym cyklu się uda![]()
no i dupa!!!!! jedna kreska i nic więcej nie chce się pokazać.
@ też nie ma, ale coś czuję, że dzisiaj najpóźniej jutro się zjawi![]()
a niech to szlag!!!!!!no i dupa!!!!! jedna kreska i nic więcej nie chce się pokazać.
@ też nie ma, ale coś czuję, że dzisiaj najpóźniej jutro się zjawi![]()

to fasolka coraz bliżej;-)Wikula głowa do góry nie ma @ to spokojnie.;-)
U mnie oczekiwanie na @(spodziewna 13.03) i jeszcze tylko jeden cykl i powrót do staranek:-)
groszków się wczoraj pokazało - chyba 3 o ile dobrze liczęCześć Dziewczyny
Odzyskałam kompa i pierwsze co zrobiłam to zalogowałam się na BB. Paranoja.
Przez ŁIKENT nie dałam rady. Psycha mocno nadszarpnięta po sobotnim pojawieniu się tej czerwonej zołzy. Uryczałam się nad robieniem sałatki jak bóbr. I po co przyłaziła?? Czy ja niewyraźnie jej powiedziałam że sobie nie życzę takich wizyt. Bździągwa jedna....
A co u Was?? Jakieś nowe groszki??

ja tam nigdy nie robiłam śniadania mojemu M do pracyAlez Ty mu dogadzasz?
Ja jak się wkurzyłam na mojego to juz miesiąc nie dostaje sniadania do pracy, bo ja mu nie robie ,a samemu to mu się nie chce, więc niech głodny chodzi.![]()