reklama
passingby
Fanka BB :)
iDĘ DO PRACY DZIEWCZYNKI, ALE JESZCZE WIECZORKIEM DO WAS ZAJRZĘNIE PISZCIE ZBYT DUŻO, ŻEBYM STRASZNYCH ZALEGŁOŚCI NIE MIAŁA. bUZIAKI I MIŁEGO DZIONKA!!!
No wiesz
Elfiku - test sikany w dzien, bobo zołty, ładna wyraźna kreska, nawet nie zarys co normalna kreska, wiec... pisalam rano - tez mi spadla temperatura, tez mi inni mowili ze chyba sobie wmawiam bo za wczesnie na objawy a tu patrz))))))))), wiec... siknij moja droga i koniec tych meczarni
dodam ze jestem na 2 dni przed @ (powinna byc 11)
zbyt bardzo boje sie rozczarowania, test kojarzy mi sie z 1 kreseczka, chyba chce oszukac los, nie zrobie testu, no chyba ze nie dostane @ przynajmniej do Piatku
passingby
Rozumiem, trzymam kciukizbyt bardzo boje sie rozczarowania, test kojarzy mi sie z 1 kreseczka, chyba chce oszukac los, nie zrobie testu, no chyba ze nie dostane @ przynajmniej do Piatku![]()
Witam - kwaitki poprzesadzałam, jeszcze dwa mi zostały, ale ziemi zabrakło:-)

Fasolek cała masa - byle tak dalej
Nektarynko - masz rację - działaj dziś i w środę się okaże:-) trzymam kciuki;-)CZESC KOBITKI..
obebralismy wyniki badań z moczem i krwia wszystko w porządku wszystko w normie..
z grupami nie było tak pięknie.. mąż ma 0 Rh+ (to wiedzielismy) a ja mam B Rh-
może wystąpić konflikt serologiczny.. powiadomiłam o tym lekarza.. powiedział, ze nie ma się czym martwic przed porodem, jeśli jest konflikt, podaje sie matce surowica.. także mam sie nie martwic..
na monitoringu wyszedł pęcherzyk 17mm i mam się pojawic w środe.. poza tym to pytałam czy mamy sie wstrzymuwac do owulki a on, że poczekamy na wyniki badań M z poradni andrologicznej.. takze w sumie nie wiem co mam robic ale juz dzis moejmu nie odpuszcze.. zrobie mu śmigło:-) ewentualnie zobaczymy co będzie w środe lub czwartekbo coś czuje ze wtedy pęknie, bo to by był 15-16dc i wkazywałoby na 29-30dc.. czyli taki jakie mam cylke..
Kochana - spadek tempki o 1 stopień jeszcze nic nie znaczypysiu ja sie obawiam, ze ja sobie to wszystko uroiłam, nakreciłam sie na maxa na dzidzie..
tempka dzis spadla o 1 stopien
mrowienia w okolicy pepka nie mam, ale boli mnie brzuch od 2 dni jak na okres
aaa i jeszcze wieczorem jak kłade sie spac, czuje ze mam naprodukcje sliny
dziwne to wszystko, jak @ przyjdzie to uznam ze jestem bardzo podatna na autosugestie

ja zaczynam mierzyć po miesiączce, a zasady to już Ci dziewczyny napisały:-)Powiedzcie mi, od kiedy mam się zabrać za mierzenie tempki.??
nie bawiłam się w to wcześniej, ale muszę spróbować.W sobotę dostałam @ i nie wiem kiedy mam się zabrać za mierzenie.
w 8 tygodniu - już powinno być i bićDziękuję w imieniu swoim i dziewczyn :-)
A poza tym ubłagałam rejestratorkę, żeby mnie gin przyjął wczesniej niz w 9 tygodniu i udało się :-)
Idę na wizytę 25.03 w srodę za 2 tygodnie, a do tego czasu będę umierać ze strachu.... To będzie 8 tydzień, chyba będzie serducho co?....

powodzenia u reumatologa:-)Ok dziewczyny-zmykam na teraz bo jade dzisiaj do tego reumatologa i musze sie przygotowac...
buziaki dla wszystkich i milego tygodnia poniedzialkowo zycze!!!
Witaj!Witam Was kochane znowu mnie nie bylo troszke ale nie mialam kompa :--
-( kochane zanim ja to wszystko nadrobie hehehe
co tam u was moje kochane słychac ??? ile zafasolkowanych dziewczynek ??:-):-)
Fasolek cała masa - byle tak dalej

heia dziewcynki:-)
U nas tak sobie,staramy sie nie dolowac!
Zamowilismy prywatnie wizyte u gina w nastepny wtorek,bierzemy oboje wolne z pracy bo ponad dwie g sie tam jedzie.Teraz mam dni plodne ale nawet nie mysle o tym...napewno nic nie nie wydarzy jak juz 8 mc i nic:-(
Jakos nie moge przestac o tym myslec..siedzi w glowce i jest mi smutno:-(
U nas tak sobie,staramy sie nie dolowac!
Zamowilismy prywatnie wizyte u gina w nastepny wtorek,bierzemy oboje wolne z pracy bo ponad dwie g sie tam jedzie.Teraz mam dni plodne ale nawet nie mysle o tym...napewno nic nie nie wydarzy jak juz 8 mc i nic:-(
Jakos nie moge przestac o tym myslec..siedzi w glowce i jest mi smutno:-(
dziewczyny musze się wam wygadać. strasznie się stresuje usg...boje się ze nie będzie serduszka..ustały mi mdłości - już 3 dzień ich nie mam, a to chyba zły znak
tak strasznie się boję........ naczytałam się o pustych jajach płodowych i poronieniach i boje się jak cholera... nigdy nie byłam takim cykorem, a teraz...szok....
dlaczego ustały mi mdłości w 6 tygodniu???
Ej no sama mnie ochrzanialas niedawno jak i dziewczyny tutaj i prawidlowo - Hanka dzieki :-) tak trzymac ja czasem musze teraz kopa w dupe...A Ty sie kobieto nie stresuj bo to szkodzi dzidzi....Co ja miaam powiedziec jak nie mialam mdlosci czasem zamulilo czasem zamdlilo ale to nie to samo i po co to czytasz!!!! dziewczyny powinny Cie zdrowo ochrzanic

Nektarynka
Nektarynko - masz rację - działaj dziś i w środę się okaże:-) trzymam kciuki;-)
najwazniejsze dla mnie bylo zrobic badanie i powiadomic lekarza.. o grupie...Działaj nektarynko a co tam.... ja trzymam kciuki za pecherzyk, niech rosnie w sile i peka szybko!!! a konfliktem sie nie marwt-bo teraz to nie to co bylo 40 lat temu, dzis sie stosuej na to specyfiki i wszystko jest ok. Wazne ze lekarz wie o grupach krwi.
a co do działania.. ja juz nie umiem wytrzymac.. co bedzie to bedzie nie moge juz sie wtrzymywac a M nosi juz po sciagach.. jeszcze dwa dni i wykorkowałby w łóżku..
reklama
martyna222
udało się ! :)
Witam!!!Dziewczyny!
w Rozmowach w toku są nastolatki w ciąży lub z dziećmi!
Za chwilę ma być dziewczyna, która w wieku 14 lat urodziłą bliźniaki![]()
Ja właśnie nie zastanawima jak można wpaść... nie rozumiem my to sobie wszystko wyliczamy i tak nam się nie udaję... gdzie jest sprawiedliwość!!!
A ja nie wiem co mam mysleć jak wiecie lekarz stwierdził u mnie cykl bezowulacyjny, czy króraś z was miała szczypawki w podrzuszu? może mi się tam wszystko poprzestawiało?
Podziel się: