reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Jadźka zasada - pierwsze krwawienie to 1dc.

Ale pojawia się nam problem jak ktoś ma niekontrolowane plamienia.
Ja mam w pierwszy dzień zarzynanie świni więc u mnie nie ma problemu z określeniem czy to jest @ czy nie.

Jak wyglądały wcześniejsze cykle?????

1dc to ten kiedy jest krwisto.. jesli lekkie plamienie to jako ostatni dzien cyklu poprzedniego

Hm ja mam normalnie tak, ze troche plamie, zazwyczaj orientuje sie wieczorem i nastepnego dnia rozkreca sie @. W tym cyklu zorientowalam sie rano, wlozylam wkladke, a wieczorem jak wrocilam do domu byla porzadnie zuzyta, ze tak to okresle ;-) No i od tego dnia licze 1 dc, ale... szlam do gin w srode i nie chcialam zebysmy zmarnowaly cykl, wiec powiedzialam jej, ze to dopiero moj 1 dc, a nie 3.... :sorry2: Powiedziala, ze od 3dc mam brac CLO, potem ten menopur itd., wiec wzielam od razu w srode - ale jak mowie, gin ma zapisane, ze cykl mi sie inaczej zaczal i bede chciala to odkrecic jakos... Dostalam skierowanie na zastrzyki i usg niestety z podana data, wiec bede musiala sklamac, ze sie gin walnela przy liczeniu dni :zawstydzona/y::baffled: A jak pojde do gin, to bede musiala jej powiedziec, ze jej zle powiedzialam z ta @, bo liczylam od porzadnego krwawienia, a male krwawienie bylo juz od dwoch dni... eh nie lubie tak sciemniac, ale co zrobic? :confused:

Wpadłam powiedzieć, ze u maleństwa naszej kochanej Katarzynki serduszko bije jak dzwon wczoraj była na usg i wszystko jest w najlepszem porządeczku.:tak::tak::tak::tak:

Teraz niech kruszynka zdrowo rosnie, a mamusia kwitnie nam pieknie.:-)

Kasia przesyła pozdrowionka i buziaki dla wszystkich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hm ja mam normalnie tak, ze troche plamie, zazwyczaj orientuje sie wieczorem i nastepnego dnia rozkreca sie @. W tym cyklu zorientowalam sie rano, wlozylam wkladke, a wieczorem jak wrocilam do domu byla porzadnie zuzyta, ze tak to okresle ;-) No i od tego dnia licze 1 dc, ale... szlam do gin w srode i nie chcialam zebysmy zmarnowaly cykl, wiec powiedzialam jej, ze to dopiero moj 1 dc, a nie 3.... :sorry2: Powiedziala, ze od 3dc mam brac CLO, potem ten menopur itd., wiec wzielam od razu w srode - ale jak mowie, gin ma zapisane, ze cykl mi sie inaczej zaczal i bede chciala to odkrecic jakos... Dostalam skierowanie na zastrzyki i usg niestety z podana data, wiec bede musiala sklamac, ze sie gin walnela przy liczeniu dni :zawstydzona/y::baffled: A jak pojde do gin, to bede musiala jej powiedziec, ze jej zle powiedzialam z ta @, bo liczylam od porzadnego krwawienia, a male krwawienie bylo juz od dwoch dni... eh nie lubie tak sciemniac, ale co zrobic? :confused:

A wal to nie startujesz na "Świętą Roku 2009"
Wal prosto z mostu, że się walnęłaś albo jesteś blondyną ale sobie poczytałaś i powinnaś to liczyć inaczej.
Zrób głupi uśmiech w stylu barbie i już.

Wpadłam powiedzieć, ze u maleństwa naszej kochanej Katarzynki serduszko bije jak dzwon wczoraj była na usg i wszystko jest w najlepszem porządeczku.:tak::tak::tak::tak:
Teraz niech kruszynka zdrowo rosnie, a mamusia kwitnie nam pieknie.:-)
Kasia przesyła pozdrowionka i buziaki dla wszystkich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wiedziała, że jak się pojawi to usłyszy jedno "A nie mówiłam panikaro!!!!!!!!!!!!"

Prześlij wielkiego soczystego całusa dla dwojga i niech cholera się pojawi jak najszybciej.

A wal to nie startujesz na "Świętą Roku 2009"
Wal prosto z mostu, że się walnęłaś albo jesteś blondyną ale sobie poczytałaś i powinnaś to liczyć inaczej.
Zrób głupi uśmiech w stylu barbie i już.

Noo M sie ucieszy jak mu sie na blond przefarbuje zeby byc bardziej wiarogodna dla gin
:-):-):-D:-D

Marzenixx nie mogę tego wsadzić cały czas po zaakceptowaniu wywala mi Invalid file. I ciul.

url%5D
a wklejaz caly BBC CODE ?

a wklejaz caly BBC CODE ?

Ty mnie nie tłumacz jak inteligętnej lasce tylko jak tłumokowi.

Zrobiłam co kazałaś na tej stronie i wyszedł ten suwaczek. Mam tam te kody.
Lece na ustawienia - sygnatura i w tym Url wcześniej jest http:/www i co teraz.
Dokleić do tego, wywalić to http:/www.
Przetestowałam obie i nic.

Ty mnie nie tłumacz jak inteligętnej lasce tylko jak tłumokowi.

Zrobiłam co kazałaś na tej stronie i wyszedł ten suwaczek. Mam tam te kody.
Lece na ustawienia - sygnatura i w tym Url wcześniej jest http:/www i co teraz.
Dokleić do tego, wywalić to http:/www.
Przetestowałam obie i nic.

nie tak gdzie jest URL tylko wyzej w to wielkie najwieksze okienko wklejasz!!!

reklama
Do góry