Wrocilam!! Weekend byl wyjatkowo szybki, pracowity ale tez zdazylam pogadac troche z rodzinka, spedzic czas z Siostra, jej dzieciakami, Mama. Wrocilismy w srodku nocy a od rana jestem w pracy wiec troche snieta jestem, ale i tak bylo warto

)Remont lazienki prawie skonczony wiec postanowilismy isc za ciosem i jedziemy dalej z przedpokojem i kuchnia. Jeszcze nigdy w takim tempie nie robilam zakupow. Na zakup materialow do szafy w zabudowie, farb do scian, kafli do kuchni, podlog do calego mieszkania,wszystkich drzwi, oswietlen i 100 innych ******* mialam kilka godzin. Teraz mam czas do maja na wymyslenie mebli do kuchni, AGD i tego co zrobic z pokojami. Niby przyjemne takie urzadzanie swojego kata, ale w takim tempie jest jednoczesnie strasznie meczace. quote]
No tos poszałala!!! I dobrze!!! A z tym mieszkaniem to podziwiam, ja nie umiałabym na odległosc prac prowadzic, ale ja upierdliwa jestem i musze mieć wszystko od a do z...i jak cois nie po mojej mysli to ...wióry lecą...
fajnie ze mieszkanko nabiera kształtów! Teraz tylko bobasek potrzebny zeby wypelnił przesatrzen!
WITAM!
Ale Wy produkujecie - ja jestem u babci, ale dorwałam się w pzrerwie do kompa i na króciutko wpadłam:-)
biedactwo - odpoczywaj ile się da
Andzia-dziękuje, ostatnio nic tylko odpoczywam:-)juz mam zapas na reszte zycia chyba:-)
kochanie-miło ze wpadłaś do nas od babci! Miłego pobytu!!!
Tak sobie Was czytam i mam coraz wieksza nadzieje, ze uda sie nam wszystkim zaciazyc :-) To forum jest swietne, odrywam sie od swiata, liczymy sie tylko my i to co sobie tu piszemy
Dodaje mi to sil... a jutro pierwszy zastrzyk z menopuru
Olapop-zgadzam sie z twoimi odczuciami, forum jest the best!!!
Trzymam kciuki za jutro-badź dzielna!!!
Kropeczka tu nam cygani ze nózka boli a tak naprawdee to skika, tańczy i pewnie nam tu zaraz małymi kropeczki bedzie sie chwalic.
.
Oj Pysiula...ale dałas czadu

no wiesz!!!

Ale moze niedlugo bedzie jak mówisz, ze i poskakam i potancze i z czasem się nowa kropeczką Wam pochwalę...ale poki co: chłopa nie ma, ja sama w kraju, noga spuchnięta i zero atrakcji:-(
A jak u Ciebie??? Cosik nowego??? Jak z malymi pysiaczkami wbrew zakazom??? Trzym kciukasy!
Kupilam jednak jakis zestaw witamin dla kobiet i androwit dla przyszlego Tatusia.
No właśnie co lepsze-androwit czy salfazin??? Co mam kupic mojemu???