HankaM
Fanka BB :)
HankaM przecież możecie gdzieś jechać dalej na weekend. Ja mam lepiej bo mieszkam blisko takich ośrodków))
Kochana dla mnie SPA albo odpoczynek (jak zwał tak zwał) to
DRINK
PLAŻA
OBCE PENISY
DRINK
PLAŻA
OBCE PENISY
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
HankaM przecież możecie gdzieś jechać dalej na weekend. Ja mam lepiej bo mieszkam blisko takich ośrodków))
nie chce nikogo na forum pouczać albo szufladkować chciałam tylko wam podziękować bo łatwiej z wami to przetrwać!!!Tak jest kierowniczko. Również pozdrawiam
Jedne obcykane udzielają pouczających rad, inne optymistki, inne realistki, inne uczuciowe a ja - pajac forumowy a co????? Każdy musi mieć jakieś zadanie.
Widzę, że jesteś z Zakopca. Chodziłam tam do technikum, piękny okres w moim życiu.

nie chce nikogo na forum pouczać albo szufladkować chciałam tylko wam podziękować bo łatwiej z wami to przetrwać!!!
..a koło technikum mieszkam, hotelarskiego?![]()
Znowu mnie zasypalo wczoraj wieczorem nie mogłam spod chałupy wyjechać..cudnie śniegowo jest i taki spokój w Zakopcu..:-)![]()

teraz to raczej nie najlepsza pogoda na plaże, nie mówiąc już o drinku w Twoim stanie))
Dlatego czekam na lato.
Drinka nie mogę przeboleć.
Dobrze że sobie chociaż będę mogła popatrzeć na mięcha.

Nie szufladkujesz, dokonałam ogólnego opisu
Grunwaldzka o ile pamiętam.
i nawet mężuś nie może rozgrzać! a co do spa to ; piasek, ciepłe może i pogoda by wystarczyło no ewentualnie jakis przystojniak do OBSŁUGI:-):-)nie zdazylo mi sie ale jakby co to sie pomysli heheh;-)A jak nie to uwzględniasz reklamacje?????
Kochana dla mnie SPA albo odpoczynek (jak zwał tak zwał) to
DRINK
PLAŻA
OBCE PENISY
hahahahahahahahahahahahahaha