kinguś
Nie poddam się
Witajcie.
Udało mi się przeczytać wszystko.

Udało mi się przeczytać wszystko.
To czekamy na trafną diagnozę ale ile się trzeba nachodzić, żeby się dowiedzieć co nam dolega ;-)Dobry wieczor!
Wrocilam od reumatologa. Nadal czarna dziura- nadal bez diagnozy, choc pani dopktor mowi ze jej zdaniem-wstepna diagnoza taka, ze to nie rzs, ale musze jeszcze porobic dodatkowe badania by to na 100% potwierdzic, wiec jutro rano ide sie pokłóc i troche krwi spuscic...
Cały czas trzymam kciuki@ jeszcze nie mam , wiec jest dalej nadzieja

Czekamy na pozytywny teścik za kilkanaście dni ;-);-)Cześć dziewuszki. Ale miałam dzisiaj dzień! Dopiero teraz mam chwilkę by się do Was odezwać. Byłam na kolejnym monitoringu. Jajnik mnie strasznie naparza, więc to dobry znak. Okazało się że mam jeden dobrze rokujący pęcherzyk i płodny śluz.
Już dziewczyny wszystko napisałyBardzo proszę o pomoc. Z góry dzieki dziewczyny![]()

Plamienia zalicza się do poprzedniego cyklu.Dziewczeta... powiedzcie mi... pierwszy dzien cyklu liczy sie od pierwszego plamienia czy dopiero od pierwszej powazniejszej krwi??![]()
Miałam tak samo ;-);-);-)CZeść Babeczki:-)
Jak samopoczucie w tym ponurym dniu??? U mnie @ się prawie skończyła (dość szybko przyznam) I jakiś diabełek mnie kusi żeby zrobić jednak teścior... Chyba porąbana jestem![]()
Super :-):-):-)wczoraj moja siostra byla na USG, jest w 11 tc i 5 dni , ma przecudowne zdjęcie, jak maluszek sobie na pleckach leży..... poprostu cudowne.... az łezka sie kreci w oku jak sie patrzy na takie cudo......![]()
Ja nie mam przeciwciał na tokso ale zbadałam mojego kota i nie jest chory.Miałam nie pisać ale wczoraj dowiedziałam się, że przyszła bratowa co jest w ciąży ma :TOKSOPLAZMOZĘ!
Okazało się, że jak brała ode mnie kota to była już w ciąży.
W takim wypadku muszę pozbyć się kotów, zaraz wyliczę jak mam cykle @ i zarejestruje się do lekarza po skierowanie na tokso.
Super, dzięki za informację.Wpadłam powiedzieć, ze u maleństwa naszej kochanej Katarzynki serduszko bije jak dzwon wczoraj była na usg i wszystko jest w najlepszem porządeczku.![]()
Suwaczek pierwsza klasaDziała do jasnej cholery.
Marzenixx włamała się na moje konto i mi zrobiła. Skąd ona znała hasło???

Witaj:-)czesc dziewczyny!
Mój brał salfazin +selen+ l-karnitynę.No właśnie co lepsze-androwit czy salfazin??? Co mam kupic mojemu???
CzekamyCo się do cholery dzieje!!??

Cześć słońceCześć dzeiwczynki!!!!!!!!!!!!

A dziękuje dobrze.Kinguś jak się czujesz?