reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama

Melduje, ze mialam dzis badania. Moja sierota oddawala dzis nasienie do badania i biegal po domu jak oparzony. Mowie do niego, ej co Ci sie dzieje czlowieku?? On mowi, ze "troch mu kapnelo na podloge" i teraz wynik nie bedzie wiarygodny :-D:-):-D Boze, chlopcy to dopiero maja w glowach nasrane, przysiegam :-p:-p:-p
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
tempka skacze po owu nie przed:tak:
super... jakos w nadmiarze informacji wypadlo mi to z głowy

Fajnie by było gdyby to była implantacja i wszystko było ok, poczekam jeszcze z 8 dni na testowanko, przedostatni cykl miałam 34 dniowy więc nie chce się napalać.
A ja zaglądam sobie non stop w majtki czy jakieś palmienie mam, było wczoraj ale naprawdę minimalne, dziś rano na wkładce z nocy miałąm jeszcze małą różową kropeczkę a teraz cały dzień nic ale brzuch mnie pobolewał, i to na dole ciągnie mnie trochę, już naprawdę sobie nic nie wkręcam. Cycki mnie nie bolą, sikam sporo ale dużo pije więc to raczej nie jest objaw ciążowy, zresztą objaw sikania jest z reguły potem jak macica sięrozciąga i na pęcherz uciska. Teraz nadal mnie to brzucha jakby ciągnie.
ja myślę, że to fasolka - a testować będziesz razem z Hanką więc musi się udać:tak:
Jest to jeden z najzdrowszych areobików bo odciąża stawy więc jest polecany nawet osobom z problemami, a czy skuteczny... trudno orzec czy bardziej niż zwykly fitness ale na pewno powoduje pozbycia się zbędnych faldek :))) no i oczywiście dieta
to chyba i ja poszukam - też by mi się przydało zrzucic parę kilo:tak:
No żesz Qwq jego mać! Zaczeło się plamienie. Ciekawa jestem - jak się rozkula to adios amigo pomidoros - fasolce mowimy papa :-(
daj znać jak wrócisz - trzymam kciuki za Ciebie i fasolkę:-(
Hej, Dziewczyny! Pozdrawiam Was wszystkie!:-) Przepraszam, nie nadążam za Wami i "trochę" wypadłam z rytmu... Kopię i kopię i nie mogę się dokopać np. do Katarzynki 1979....
Kasia, jak Twoje USG? Trzymałam dziś mocno kciuki!!!!:happy:
Alisa - U kasi jak już wiesz bardzo dobrze, a co u Ciebie?
Suwaczek będzie jak gin potwierdzi ciązę. Zdam relacje i mam nadzieję, że prześlę wam świeżutkie fluidki:-D
no to czekamy na fluidki:-)
Elo, elo
Kurcze nie ma mnie piec minut i juz o mnie zapomnialyscie :crazy:
Melduje, ze mialam dzis badania. Moja sierota oddawala dzis nasienie do badania i biegal po domu jak oparzony. Mowie do niego, ej co Ci sie dzieje czlowieku?? On mowi, ze "troch mu kapnelo na podloge" i teraz wynik nie bedzie wiarygodny :-D:-):-D Boze, chlopcy to dopiero maja w glowach nasrane, przysiegam :-p:-p:-p
Wyniki za tydzien.
Mam pytanko glupie, hihihihi. Jak to siedzieje z owu jak sie ma zablokowane jajowody? :-D
Pozdro
Witaj Kaprysiu - może M myślał, że liczy się ilość nasienia;-)
a o jakości nie pomyślał:tak:
a co do zablokowanych jajowodów to nie wiem, ale owu jest w jajnikach czyli przed jajowodami to chyba jest - ale to moje domysły a nie wiedza naukowa:zawstydzona/y:

Cześć Kaprysiu.. faceci są dziwni... mój np jak mu powiedziałam że zaczniemy się starać o fasolkę to myślał przez pewien czas że to oznacza seks tylko w czasie owulacji ... no bo przecież tylko wtedy będzie fasolka a że w inne dni to już nawet nie będę chciała :)))

Cześć Kaprysiu.. faceci są dziwni... mój np jak mu powiedziałam że zaczniemy się starać o fasolkę to myślał przez pewien czas że to oznacza seks tylko w czasie owulacji ... no bo przecież tylko wtedy będzie fasolka a że w inne dni to już nawet nie będę chciała :)))
to i tak nieźle - mój nie wiedział co to jest owulacja:no:
Witam Was wieczornie,
Cziewczyny stracilam glos :szok: tak mnie gardlo napieprza, juz nie wiem co mi moze pomoc :-(
niestety nie wiem co Ci poradzić, bo te tabletki na gardło dostępne bez recepty to chyba nie bardzo - jak nie wiadomo czy jesteś w ciąży
po prostu idź do lekarza i powiedz mu, że nie wiesz czy nie jesteś w ciąży i co możesz brać:tak:

poczekaj do jutra i się wszystko okaże:tak:

poczekam ale juz wiem ze sie niczego nie doczekam, chyba z mowimy o @, zaczelam plamic :wściekła/y:

potem doczytalam ze ci jednak tempka spadla, moge wiedziec o ile?

Ja mierze w fahrenhritach, spadlo o 0.4 wiec do 36.68 C, nic innego tylko @.

Dziewczeta... powiedzcie mi... pierwszy dzien cyklu liczy sie od pierwszego plamienia czy dopiero od pierwszej powazniejszej krwi??:zawstydzona/y:
Tak od pierwszego duzego krwawienia, plamienie nie wchodzi w gre.

reklama
Witam Was wieczornie,
Cziewczyny stracilam glos :szok: tak mnie gardlo napieprza, juz nie wiem co mi moze pomoc :-(
Wydaje mi się że jeśli boisz się tabletek z propolisem, to na pewno duża łyżka miodu zjedzona na pewno pomoże. Tylko najlepiej jeść tak co jakieś 4 godziny. Mi to pomagało :))

Do góry