Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jestem, nic dzis nie zrobia, mam sie jutro zglosic do poradni, mze to poronienie moze nie, ale uslyszałam: no, ale jest Pani w ciazy na 100% (ale mi pocieszenie), odkleja sie ten fasolek ktory jest na dole, w miejscu bliny - a mowilam cholerze zeby sie tam nie zagnezdzac! (zart - oczywiscie jedynie myslalam zeby sie tam nie zagniezdzalo). Tak, na poczatku czulam dwie fasolki - ale zobaczymy jutro. Dam znac.

Przytulam mocno. Test wieczorem nie jest wiarygodny we wczesnej ciąży. Mnie po 2 opóźnienia @ rano wyszła bladziutka kreseczka, tak że musiałam nieźle przyglądać się żeby ją ujrzeć. Więc głowa do góry i powtórz test ranonie wytrzymałam i zrobiłam przed chwila test
oczywiscie 1 kreska
naprawde mi bardzo smutno

Trzymam kciuki. Mam nadzieję, że będzie wszystko w porządku.jestem, nic dzis nie zrobia, mam sie jutro zglosic do poradni, mze to poronienie moze nie, ale uslyszałam: no, ale jest Pani w ciazy na 100% (ale mi pocieszenie), odkleja sie ten fasolek ktory jest na dole, w miejscu bliny - a mowilam cholerze zeby sie tam nie zagnezdzac! (zart - oczywiscie jedynie myslalam zeby sie tam nie zagniezdzalo). Tak, na poczatku czulam dwie fasolki - ale zobaczymy jutro. Dam znac.
Tak to już jest... jak się nie wykrwawisz to ci nie pomogąPopieprzone dupki ( zaprzeproszenim) i to ma byc pomoc w nagłych wypadkach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No nie wierzę
Poprostu brak mi słów.
jestem, nic dzis nie zrobia, mam sie jutro zglosic do poradni, mze to poronienie moze nie, ale uslyszałam: no, ale jest Pani w ciazy na 100% (ale mi pocieszenie), odkleja sie ten fasolek ktory jest na dole, w miejscu bliny - a mowilam cholerze zeby sie tam nie zagnezdzac! (zart - oczywiscie jedynie myslalam zeby sie tam nie zagniezdzalo). Tak, na poczatku czulam dwie fasolki - ale zobaczymy jutro. Dam znac.