reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

to już wiem gdzie sobie moje słoneczko poszło:) Ale jak do Ciebie to nie mam pretensji ;-) A niech tam:-) Jeszcze 1,5 godziny i do domu. Hura:):) W mojej "wsi" nie ma chyba nigdzie pilatesu. Przynajmniej nie wiadomo mi nic o tym. Na aerobik chodziłam ale jakoś wenę utraciłam ostatnio (tzn. ostatnie pół roku:-D)
Co do testów, chyba zacznę się testować wcześniej, żeby nie było jak ostatnio. A nóż znowu mi się coś poprzestawiało. Zobaczymy...

reklama
:) A u mnie piekne sloneczko!! Juz wysylam do Was kilka promyczkow :)Widze odchudzanko na tapecie. Ja od kilku dni ograniczam slodycze, troche cwicze w domku Pilates ( mam plytke), chce tez ograniczyc sosy, ziemniaczki i makaron. A wszystko to uwielbiam. Najgorzej z tymi slodyczami. Przy takich ilosciach jakie potrafie zjesc to i tak dziw, ze wieksza nie jestem ;) Ale na basen tez sie warto wybrac... zwlaszcza teraz gdy wiosna idzie. Zima bylam kilka razy, ale potem balam sie ze mnie grypisko rozbierze. aaaa i przede wszystkim wiecej wody pije. Tez warto. Cera sie oczyszcza a kg same leca w dol. :)

ej u nas zaczal padac snieg:confused::baffled:
nabilam sobie mega guza na czole:baffled:
i na dodatek jak czytam na starajacyhc sie ze zaszla kolejna w ciąże i to bez stosunku tylko wlożyła sobie rękami tam sperme (swoja droga nie wiem jak) to szlag czlowieka trafia..... a czlek sie stara z dupa uniesiona lezy i nic:no::wściekła/y:

pozniej odpisze na posty ide robic zupe...

ej u nas zaczal padac snieg:confused::baffled:
nabilam sobie mega guza na czole:baffled:
i na dodatek jak czytam na starajacyhc sie ze zaszla kolejna w ciąże i to bez stosunku tylko wlożyła sobie rękami tam sperme (swoja droga nie wiem jak) to szlag czlowieka trafia..... a czlek sie stara z dupa uniesiona lezy i nic:no::wściekła/y:

pozniej odpisze na posty ide robic zupe...
To dobre jest... też śledzę ten wątek. To jest masakra jakaś normalnie:-)

No mi też ręcę opadają...człoweik się tak stara,badania robi, po testy owulacyjne biega,jakieś świństwa typu len pije,leży z nogami w górze jak jakiś czubek a tu dziewczyna sobie ręką włożyła i ciąża.Niektórzy to mają szczęście.
Ja chcę bobasa,mój facet chce bobasa i kicha:no:

No mi też ręcę opadają...człoweik się tak stara,badania robi, po testy owulacyjne biega,jakieś świństwa typu len pije,leży z nogami w górze jak jakiś czubek a tu dziewczyna sobie ręką włożyła i ciąża.Niektórzy to mają szczęście.
Ja chcę bobasa,mój facet chce bobasa i kicha:no:
I w tym jest chyba problem Aniau.... My za bardzo chcemy...

no masakra jakas, recę czlowiekowi opadaja... naprawde az mi sie zle zrobilo troszke.... czlowiek sie stara i stara i nic...... jaka jest niesprawiedliwosc to szok.....:-:)-(

reklama
Do góry