martyna222
udało się ! :)
a ja jeszcze 3 dni do @ według cyklu normalnego, ale nie wiem kiedy się zjawi bo lekarz mówił że może się opóźnić...mam już dość tego cyklu!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie da sie zmienic zdania - tylko pamiętaj - TO UZALEŻNIA!!1:-):-):-)Zauważyłam, że najfajniejszeI obym zdania nie zmieniła
![]()
Heh, to najfajniejsze forum pod sloncemtu mozna nie być cierpliwym i poleciec z tym testem rano do kubka sikac i maczac lub wpuszczac kropelki i patrzec z zegarkiem w reku i... niezaleznie od efektow zawsze ktos cie pocieszy lub przytuli ze szczescia (tak wirtualnie) .
JA "zmarnowałam" 3 testy przed terminem @ i teraz sprawdzam poziom zafasolkowania po plamieniach.
Nie da sie zmienic zdania - tylko pamiętaj - TO UZALEŻNIA!!1:-):-):-)
Byłam kiedyś na innym forum, ale tam było dużo dziewczyn, które miały swoje grupki, podgrupki i jakoś niezbyt fajnie się tam czułam
Poziom zafasolkowania?
a ja jeszcze 3 dni do @ według cyklu normalnego, ale nie wiem kiedy się zjawi bo lekarz mówił że może się opóźnić...mam już dość tego cyklu!!!!
Miałam takie plamienia dziwne i chce wiedziec czy wszystko jest ok z maluchem a Beta droga io droga, to wymyslilam ze bede sobie robic test co dwa dni i sprawdzac czy nasycenie dugiej kreski mi sie zmieniaPoziom zafasolkowania?
- to moze glupie ale...kochana dokładnie 2 lata i 2 miesiące... zaplanowana była IUI ale niestety cykl okazał się bezowul. teraz czekam na nowy - stymulacja i IUI!Trzymam kciuki za FasolinkęA długo się staracie?
Miałam takie plamienia dziwne i chce wiedziec czy wszystko jest ok z maluchem a Beta droga io droga, to wymyslilam ze bede sobie robic test co dwa dni i sprawdzac czy nasycenie dugiej kreski mi sie zmienia- to moze glupie ale...