martyna222
udało się ! :)
a ja jeszcze 3 dni do @ według cyklu normalnego, ale nie wiem kiedy się zjawi bo lekarz mówił że może się opóźnić...mam już dość tego cyklu!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie da sie zmienic zdania - tylko pamiętaj - TO UZALEŻNIA!!1:-):-):-)Zauważyłam, że najfajniejszeI obym zdania nie zmieniła
![]()
Heh, to najfajniejsze forum pod sloncemtu mozna nie być cierpliwym i poleciec z tym testem rano do kubka sikac i maczac lub wpuszczac kropelki i patrzec z zegarkiem w reku i... niezaleznie od efektow zawsze ktos cie pocieszy lub przytuli ze szczescia (tak wirtualnie) .
JA "zmarnowałam" 3 testy przed terminem @ i teraz sprawdzam poziom zafasolkowania po plamieniach.
Nie da sie zmienic zdania - tylko pamiętaj - TO UZALEŻNIA!!1:-):-):-)
Poziom zafasolkowania?
a ja jeszcze 3 dni do @ według cyklu normalnego, ale nie wiem kiedy się zjawi bo lekarz mówił że może się opóźnić...mam już dość tego cyklu!!!!
Miałam takie plamienia dziwne i chce wiedziec czy wszystko jest ok z maluchem a Beta droga io droga, to wymyslilam ze bede sobie robic test co dwa dni i sprawdzac czy nasycenie dugiej kreski mi sie zmieniaPoziom zafasolkowania?
kochana dokładnie 2 lata i 2 miesiące... zaplanowana była IUI ale niestety cykl okazał się bezowul. teraz czekam na nowy - stymulacja i IUI!Trzymam kciuki za FasolinkęA długo się staracie?
Miałam takie plamienia dziwne i chce wiedziec czy wszystko jest ok z maluchem a Beta droga io droga, to wymyslilam ze bede sobie robic test co dwa dni i sprawdzac czy nasycenie dugiej kreski mi sie zmienia- to moze glupie ale...