Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny, dziękuję Wam za wsparcieJeszcze jakbyście tak mogły trzymać mocno kciuki za pierwszą wizyte z usg.....co??Potrzymacie jeszcze trochę? Dopiero wtedy odetchnę z ulgą
Pozdrawiam Was wszystkie!
JA czuję to samo... cieszę się bardzo jak komuś się udaję. Czasem nie wierzę że mi się kiedyś uda- ale walczę i musi się udać!Wiecie co dziewczyny
Bardzo Wam Zafasolkowanym zazdroszcze. Ciesze sie razem z wami i po cichu zazdroszcze - ze przede mne jeszcze taka dluga droga i w sumie niewiadoma, a Wy juz serduszko nosicie w sobie. Ach....
JA czuję to samo... cieszę się bardzo jak komuś się udaję. Czasem nie wierzę że mi się kiedyś uda- ale walczę i musi się udać!
Kurde
Nadal mnie jajniki bola, mimo ze owu juz byla. Chyba cos jest na rzeczy - jakis torbiel albo inne dziadostwo. Chyba nie uciekne tym razem przed ginem. Trza uderzyc i sie zbadac

może się jakieś cuda dzieją co?Ktosiowa
Pewnie masz racje. Tyle ze mnie nigdy nic nie boli, ani na @, ani na owu ani po. Po raz pierwszy mnie solidnie jajniki bola - juz 3 dzien...
Ktosiowa
Pewnie masz racje. Tyle ze mnie nigdy nic nie boli, ani na @, ani na owu ani po. Po raz pierwszy mnie solidnie jajniki bola - juz 3 dzien...