Eve84
2 lata przerwy.....
ty sie teraz nie zaczytuj tylko zobacz co Kaprycha nawyrabiała!!!!!Witam
Kategorycznie odmawiam czytania tych 100 stron zapisanych raptem od wczorajszego popołudnia.
Cofnę się tylko o 5 stron.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ty sie teraz nie zaczytuj tylko zobacz co Kaprycha nawyrabiała!!!!!Witam
Kategorycznie odmawiam czytania tych 100 stron zapisanych raptem od wczorajszego popołudnia.
Cofnę się tylko o 5 stron.

Nom, masz racje - na maxa mnie ponioslo wczoraj:-)
Lekarza mam na 25.03, mam nadzieje ze moja fasolka dotrwa do tego czasu. Dzieki za mile slowo:-)
OK dziewczyny, nie wytrzymam dluzej !!! Wiem, ze zapesze ale jestem taka podekscytowana, ze nie dam rady nic nikomu nie powiedziec. Nie powiem mojemu M. ani nikomu wiecej - tylko Wam. Niech to bedzie nasza tajemnica
Dzis biorac kapiel, a raczej myjac zeby - zwymiotowalam ( malutko ale jednak). Od razu pobieglam po test. Zrobilam glupio, a za 2 dni mam miec @ ale....
Zrobilam pierwszy - 2kreseczka po sekundzie doslownie, wiec mowie "niemozliwe" i pobieglam po nastepny...
Na drugim tescie, znow druga kreseczka po sekundzie....
Przed chwila dla pewnosci zrobilam trzeci i taka sama sytuacja!!! Alez jestem glupia!!! Przyjdzie @ a ja bede zalamana, bo wyglada na to ze mam HCG we krwi:-)
Boze, to jest niemozliwe. Mam zablokowane jajowody, wiec bioje sie ciazy ektopowej. Wszystkiego sie boje!!! Juz niczego nie rozumiem. Przeciez wlasnie zaczelismy robic badania przygotowawcze do IVF.
Jezus, Maria, Jozef , osiolek i cala reszta!!!!
Nie wiem co myslec
To oswiec i mnie gdzie Wy wszystkie sie przeprowadziłyście?Przeczytałam 8 stron na tym forum Możliwe i mam dość. Laska mnie rozbroiła. Ale jaka żywa wymiana zdań. Dwa obozy się zrobiły: wierzący i niedowiarki - i wojna.
Ale widzę, że chyba wszystkie tam uciekły.
To oswiec i mnie gdzie Wy wszystkie sie przeprowadziłyście?
Hanka.... co ty w cuda nie wierzysz??? przecież to prawie Niepokalane poczęcieLece posprzątać w chałupie i nalepie może ruskich pierogów dzisiaj. Na coś się przydam a nie będę tylko zbędnym elementem infrastruktury w mieszkaniu.
Mam nadzieję, że szybko minie fenomen laski z niepokalanym poczęciem i wrócicie na stare forum???
Będę zaglądać.

jaka ja jestem glupia nie zaszlam przez prawie dwa lata ( z leczeniem i bez ) a myslalam ze moze teraz mi sie udalo, musze isc sie leczyc
a teraz dlaczego tak myslalam:
( wiem wiem glupia jestem) zostalo mi jeszcze 5 tabletek z poprzedniego leczenia wiec wzielam od 2 dc przez 5 dni po jednej tabletce
w 13 dc pojawil mi sie sluz plodny ( co bylo dla mnie wielkiem zdziwieniem poniewaz bralam wczesniej clo 4 cykle i zawsze mialam problem ze sluzem bo wogole go nie bylo ) oczyswiscie przytulanki staralam sie zeby byly co 2 gora 3 dni. Ogolnie to nie wiem czy jezeli mi urosl jakis pecherzyk czy sam pekl ( zawsze bralam pregnyl na pekniecie ) w 18 dc zmierzylam sobie tempke rano patrze a tu 36.9
( taka tempke zawsze mialam po owulce jak bralam leki w cyklach bezowulacyjnych tempka nie przekracza mi 36.6 )
dodam ze nie jestem chora ani przeziebiona, juz sama nie wiem co myslec, mierzylam tez tempke przed 13 dc i byla 36.5 ( mierze o tej samej godzinie przed wstaniem )
: Jak rozwijają się trojaczki - Joe Monster